Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Şımarıklığın sonu! - Fenerbahçe Haberleri

        Son haftalarda müthiş depara kalkarak şampiyonluk yarışında yeniden iddialı duruma gelen Fenerbahçe, ortaya koyduğu futbol ile alkışlanıyor. Sarı-lacivertli takımın Brezilyalı yıldızı Deivid de Souza’nın iyileşerek sahalara dönmesi ile geleceğin yıldızı olarak gösterilen Colin Kazım kayıplara karıştı. Hürriyet gazetesinin haberine göre, EURO 2008’de gösterdiği performans ile dikkatleri üzerinde toplayan genç futbolcu, disiplinsiz davranışları nedeniyle teknik direktör Luis Aragones’in gözünden düştü.

        Ligin ilk 7 haftasında forma giyen ve iki gol atan Colin Kazım, son 4 maçta takıma giremedi. Oyundan alındığı iki maçta kulübeye giderken tepki gösteren Kazım’ı önce yönetim uyardı, ardından İspanyol çalıştırıcı gözdağı verdi. Yetenekli olmasına rağmen çocuksu davranışlarıyla tepki çeken genç yıldız, bütün bu formsuzluğuna karşın A Milli Takım kadrosuna çağrıldı. Fatih Terim’in inandığı oyuncular arasında yeralan Kazım A Milli Takım’da kendini göstermek zorunda.

        Son oynanan Ankaraspor maçını tribünden izleyen Kazım, sağ kanatta ilk isim olarak başladığı sezonda, Deivid de Souza ve Burak Yılmaz’ın gerisine düştü. Taraftarların sevgisini henüz yitirmeyen ve kredisi devam eden Kazım ile bire bir görüşmeler yapan yöneticiler, bir an önce kendini toparlamasını istiyor. İstikrarsız görüntü çizen Kazım da içinde bulunduğu durumun farkında olduğunu ve daha çok çalışacağını söyledi.

        AYAĞA KALK KAZIM!

        Fenerbahçe tribünlerinin bir dönem göz bebeği olarak alkışlanan Kazım, son günlerde kendini arıyor. A Milli Takım’ın Avusturya ile oynayacağı hazırlık maçı kadrosuna çağrılan genç yıldızın bir an önce ayağa kalkması bekleniyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ