Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Çifte düğün var! - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş'ın 24 yaşındaki yıldızı Filip Holosko dün Lichtenstein ile oynanacak özel milli maç için Viyana üzerinden ülkesine gitti. Slovak futbolcu, Viyana'da havaalanında babası Anton ve kardeşi Michael tarafından karşılandı. Holosko ailesi, Viyana'da milli takımdan, Beşiktaş'a, özel yaşamından birçok konuya kadar Sabah gazetesinden Fatih Doğan'a özel açıklamalar yaptı.

        Beşiktaş'taki puan kayıplarını ve son dönemde futboldaki düşüşü nasıl değerlendiriyorsun? Bu kadar puan kaybını beklemiyorduk. Ama ben ortada karamsar bir tablo görmüyorum. Her takım puan kaybediyor. Bence Türkiye Süper Ligi çok zorlu bir lig ve artık gittiğimiz deplasmanlarda puan kayıplarına bu kadar şaşırmamak gerekir. Çok zorlu maçlar oynuyoruz.

        Bursa maçında kendini nasıl buldun? Takım gibi sende de bir düşüş var mı? Oysa Trabzon maçında iyiydin.. Trabzon maçında takım olarak çok iyi oynamadık, istediğimiz gibi değildi. Rakip bizden daha iyi oynadı ama biz akıllıca kazanıp 3 puanı aldık. Bursa maçında Trabzon'a göre bence daha iyiydik. 17 korner attık ama gol gelmedi bir türlü. 2 puan kaybetmişiz. Futbolda bunlar var. Ama kazanamadığımız için üzgünüz. Daha iyi oynamalı ve goller atıp kazanmalıydık. Her futbolcu gibi bende de iniş çıkışlar oluyor. Ama bu biraz da takımın genel performansıyla da alakalı bir durum.

        "EN İDDİALI ADAYIZ"

        Denizli'nin gelişi takımı nasıl etkiledi?

        Çok değerli bir isim. Kısa sürede bizimle iletişim kurdu. Mustafa Denizli'nin sistemine ve düşüncelerine ilk etapta uyum konusunda sıkıntılar yaşadık ve hâlâ da kimi zaman yaşıyoruz. Ben istediğim yerde forvette oynuyorum. İyi bir havamızın olduğunu ve bunun bizi hedeflerimize götüreceğine inanıyorum. Bir ya da birkaç maçta insanları yargılamamak gerek. Şampiyonluğun hâlâ en güçlü adayı biziz.

        "4 TAKIM ARASINDA GEÇER"

        Şampiyonluk yarışını nasıl değerlendiriyorsun? Rakipleriniz nasıl sana göre?

        F.Bahçe toparlanıyor. Bence Zico-Aragones değişikliğinde uyum sıkıntısı oldu. Deivid iyileşti. Alex de takıma katılınca, daha iyi bir ekip olacaklar. Güiza sanırım Türkiye'ye gelen en pahalı transfer. Belki onun stresi nedeniyle verimli olamıyor. Bu yarışın içinde Fenerbahçe var. Trabzonspor ise çok iddialı ve istekli. G.Saray'ın da geniş ve güçlü bir kadrosu var. Milan Baros'un performansını artıracağını düşünüyorum. Bu yıl bence şampiyonluk 4 takım arasında, 4x4 kalitesinde geçecek. Bu Türk futbolu ve milli takım açısından bence önemli. Şimdiden şampiyonluk kazanıldı ya da kaybedildi demek çok yanlış. Oynayarak ve kazanarak hedefe ulaşacağız.

        BABA: EVE DECODER ALDIM

        Baba Anton Holosko ise oğluyla gurur duyduğunu söyledi. Anton, "Çok iyi bir karaktere sahip. Onunla ailece gurur duyuyoruz. Eve Lig TV kurdurdum. Özellikle Beşiktaş'ın maçlarını kaçırmıyoruz. Onunla birlikte maçları yaşıyoruz ve daha çok başarılı olmasını, daha çok gol atmasını istiyoruz. Onun her zaman ailesi olarak yanındayız. Daha yaşı 24 ve önünde uzun bir ömür var. Küçük oğlum ağabeyi gibi futbolla değil tenisle ilgileniyor. Ama Filip'in maçlarını hiç kaçırmıyor" diye konuştu.

        BİR OĞLUM OLACAK

        Beşiktaşlı futbolcular şampiyonluğa ne kadar inanıyor? İnanın hepimiz çok istiyoruz. Ben mesela 2009'da çifte düğün, mutluluk yaşamak istiyorum. Kız arkadaşım Adelka 4 aylık hamile ve bir erkek çocuk bekliyoruz. Bu yüzden ocakta, en geç sezon sonu düğün yapacağım. Şampiyonlukla birlikte çifte düğün yapmak istiyorum. Bebekle birlikte de 2009'da mutluluk adına hat-trick yapmak istiyorum.

        İNGİLTERE VEYA İSPANYA

        Uzun vadede hedeflerin neler? Öncelikle Beşiktaş'ta şampiyonluk yaşamak. Ardından milli takımda daha da yükselmek. Yeni bir hocamız var ve Lichtenstein hazırlık maçında ilk kez tanışacağım. Belki 2 yıl sonra çok beğendiğim İngiltere ve İspanya liglerinde bir takıma transfer olabilirim. Ama şu an tek düşüncem Beşiktaş'ın başarısı. Bu yıl muhteşem Beşiktaş taraftarı ile birlikte bu coşkuyu yaşayacağımıza inanıyorum.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ