Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Tümosan Konyaspor "Kayseri maçı önamli bir fırsat" - Tümosan Konyaspor Haberleri

        Giray Bulak, hafta sonu karşılaşacakları Kayserispor'un çok güçlü bir ekip olduğunu ve zorlu bir 90 dakikaya çıkacaklarını kaydetti.

        Deplasmanda iyi sonuçlar almalarına karşın kendi sahalarında bir türlü istedikleri sonuçları alamadıklarını ifade eden Bulak, ''Uzun zamandan beri kendi evimizde kazanamıyoruz. Kayserispor maçı bu anlamda önemli bir fırsat olacak. Bu fırsatı değerlendirmek istiyoruz'' diye konuştu.

        Bulak, bu maça çok iyi hazırlandıklarını vurgulayarak, şöyle konuştu: ''Kayserispor, son haftalarda iyi oynamasına karşın istediği skorları alamıyor, ancak çok iyi bir kadroya sahipler. Biz kendimize bakıyoruz. Bu maçta konsantrasyonumuz üst seviyede olmalı. Sahada olanca gücümüzle mücadele etmeliyiz. Sahada 90 dakika süresince çok çalışmalıyız ve birazcık da kendimize güvenirsek bu maçı kazanacağımıza inanıyorum.''

        Turkcell Süper Lig'in ilk haftasında Ankaragücü'nü karşılaşmanın son dakikasında Cihan'ın golüyle 3-2 mağlup eden Konyaspor, aradan geçen 85 günde Süper Lig'de kendi evinde galibiyet yüzü görmedi. Konyaspor, geride kalan 10 haftada kendi evinde oynadığı 4 karşılaşmanın 2'sinde beraberlikle 2'sinde de mağlubiyetle sahadan ayrıldı. Konyaspor, bu süre zarfında Fortis Türkiye Kupası'nda Güngören Belediyespor'u 1-0 mağlup etti. A.A.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ