Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Dünya Futbolu Otobüs kaçırdılar! - Futbol Haberleri

        Futbol sevgisi dünyanın birçok farklı yerinde taraftarlara akla hayale gelmeyecek şeyler yaptırıyor. Türkiye'de taraftarların maça yetişmek için ambülâns çağırdıklarına şahit olduğumuz bir dönemde Arjantin'de taraftarlar daha ilginç bir yöntem seçtiler. Arjantin'in köklü takımlarından River Plate'in Pazar günü Independiente'yle, Bounes Aires'in yakınlarındaki Avellaneda kentinde oynayacağı maça yetişmek isteyen yaklaşık 60 taraftar geç kaldıklarını anlayınca bir halk otobüsünü gasp ettiler.

        Gaspçı taraftarlar ayrıca Bounes Aires'teki iki dükkânı da yağmaladılar. Ancak taraftarların bu çabası da maça yetişmelerini sağlayamadı. İhbarlar üzerine harekete geçen Arjantin polisi ise olayla ilgisi olan 25'i küçük yaşta toplam 60 taraftarı gözaltına aldı. Polis kaynaklarından yapılan açıklamada bu taraftarların 53'ünün yapılan sorgularının ardından Pazar gecesi serbest bırakıldıkları ifade edildi.

        Bu arada geçtiğimiz hafta Arjantin İkinci Lig takımlarından Chacarita'nın bir maçında da benzer bir olay yaşanmıştır. Maça yetişmek isteyen taraftarlar iki otobüsü kaçırmış ve şoförlerin boğazına bıçak dayayarak kendilerini maça yetiştirmelerini istemişlerdi. Bu olayın ardından da aralarında 3 bayanın da bulunduğu 60'dan fazla kişi gözaltına alınmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ