Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray G.Saray'dan Arango hamlesi! - Fenerbahçe Haberleri

        Sürpriz hamleyi duyan Güiza büyük şaşkınlık yaşıyor.

        Fotomaç'ta yer alan habere göre, Başkan Adnan Polat'ın "Kadromuz iyi ama bir iki kaliteli oyuncu alacağız" demesinden hemen sonra Galatasaray'ın müthiş bir transfer atağına geçtiği ortaya çıktı. Sarı-kırmızılı ekibin peşinde olduğu yıldız futbolcu, Fenerbahçeli Daniel Güiza'nın Mallarco'daki süper partneri Juan Fernando Arango'dan başkası değil. Güiza'nın "Fenerbahçe'ye gelirse birlikte gol rekoru kırarız" dediği Arango'yu renklerine bağlamak için sürpriz bir hamleyle Fenerbahçe'den önce davranan Galatasaray'ın, Mallarco kulübü ile temasa geçtiği ve ilk görüşmenin olumlu olduğu öğrenildi. İspanyol kulübünün yanı sıra Arango'nun da Galatasaray'a gelmeye sıcak baktığı vurgulandı.

        Avrupa arenasında boy gösteren bir kulüpte oynamak isteyen Arango'nun "Formasını giyeceğim takımın adı çok önemli değil, yeter ki Avrupa kupalarında mücadele etsin. Artık ben de o vitrine çıkmak istiyorum" dediği kaydedildi. Bonservisi 8 milyon euro olan Venezuela'lı futbolcunun Mallorca ile sözleşmesi 2010'da bitiyor. Müthiş bir sol ayağı olan 28 yaşındaki Arango, iki hafta önce Athletic Bilbao ile oynadıkları 3-3'lük maçta 2 gol atmıştı. Öte yandan Güiza ise Galatasaray'ın bu transfer girişimini öğrenince hem şaşırdı hem sevindi. Güiza'nın "Arango Türkiye'ye gelirse çok sevinirim ama Fenerbahçe yerine Galatasaray'a giderse üzülürüm" dediği kaydedildi.

        Juan Arango kimdir? 2004'ten bu yana giydiği Mallorca formasıyla bu sezon 11 kar.ıla.maya çıktı. 2 gol ve 2 asist yaptı. Venezuela'lı orta saha sert şutlarıyla da tanınan bir futbolcu. Lakabı ise Arangol. Venezuela Milli Takım formasını en fazla giyen oyuncular arasında 5. sırada. Doğum tarihi: 16 Mayıs 1980 Doğum yeri: Venezuela Boy: 1.78 Kilo: 72 Mevki: Ofansif orta saha Numarası: 18 Oynadığı kulüpler: Zulianos, Caracas, Monterrey, Pachuca, Puebla, Mallorca Kariyeri: 309 maç / 72 gol Milli takım: 76 maç / 14 gol Sözleşme bitişi: 2010

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ