Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Dünya Futbolu Zico Rivaldo'yu bırakmadı! - Futbol Haberleri

        Bunyodkor Kulübü'nden yapılan açıklamada, 28 Ağustos'ta Yunanistan'ın AEK Atina Kulübü'nden transfer edilen Rivaldo ile 1 yıllık kontrat imzalandığı hatırlatılırken, dün kulüp ile futbolcu arasında yapılan görüşmelerin ardından, Rivaldo'nun 2011 yılı sonuna kadar kulüpte kalması konusunda mutabakat sağlandığı bildirildi.

        Bunyodkor kulübü ile imzaladığı kontratın uzatılmasıyla ilgili olarak kulübün resmi internet sitesine açıklama yapan Rivaldo, Özbek futbolunun gelişmesine önemli katkıda bulunmak istediğini kaydederek, ''Özbekistan'da büyük bir iz bırakmak istiyorum. Burada bana sağlanan olanaklardan çok memnunum ve bu yüzden böyle bir güzel ülkede daha birkaç yıl kalmaya karar verdim'' dedi.

        Daha önce, basına açıklama yapan Rivaldo, Asya Şampiyonlar Ligi'nde bu yıl yarı finale kadar yükselen Bunyodkor Kulübü ile gelecek sene Asya Şampiyonlar Ligi'ni kazanmayı hedeflediğini açıklamıştı.

        Brezilyalı yıldız futbolcu Rivaldo, Bunyodkor'a transfer olmasından bu yana çıktığı 15 maçta 9 gol atmayı başararak, 3 kulvarda mücadele eden Bunyodkor'un başarısında önemli bir katkıda bulundu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ