Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Günün öne çıkan transfer iddiaları - Futbol Haberleri
        1

        Beşiktaş, Javier Hernandez için nabız yoklayacak.Ama Mancehester United Meksikalı forvet için yüksek bir bonservis ücreti talep ediyor. (Akşam)

        2

        Sivasspor'un transfer taaruzu sürüyor. Elche'nin 24 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Garry Rodrigues'i bitirme noktasına geldi. (Fanatik)

        3

        Transfere hızlı bir giriş yapan Çaykur Rizespor'da sıra Djalma'ya geldi. Yeşil Mavililer bu transferde de birkaç güne kadar sonuca varacak. (Fanatik)

        4

        Feyenoord, Beşiktaş'ın yıldız orta sahası Oğuzhan Özyakup'a talip oldu. Kırmızı Beyazlılar'ın 22 yaşındaki futbolcu için 4 milyon euro ödemeye hazır olduğu belirtildi. (Fanatik)

        5

        Alman BZ gazetesi geçen sezon sonuna doğru Leverkusen tarafından sözleşmesi feshedilen Emir Spahic'in elinde Beşiktaş'ın yanı sıra pek çok Bundesliga ekibinden teklif olduğunu iddia etti. 34 yaşındaki Boşnak oyuncunun bu tekliflerden birisini kabul etmek için tüm takımlardan süre istediğini yazdı. (Fotospor)

        6

        Fenerbahçe'nin 27 yaşındaki Slimani Sporting Lizbon'a teklifte bulunduğu belirtildi. (Fotomaç)

        7

        Kaleci arayan Fenerbahçe, Malaga'nın Meksikalı kalecisi Ochoa'ya yöneldi.İspanyol ekibi forma şansı vermediği Ochoa için 4 milyon euro bonservis istiyor. (Fotomaç)

        8

        El Confidencial gazetesi, Iker Casillas konusunda en istekli olan takımın Fenerbahçe olduğunu iddia etti. Fenerbahçe'nin Casillas için maç başılar, bonuslar ve imza parası da dahil olmak üzere yılda 7 milyon Euro'yu gözden çıkardığını yazdı. Casillas'ın Real Madrid'den bonservisini bedelsiz almayı başarırsa Türk kulübünden yılda 7 milyon Euro'dan 3 yılda 20 milyon Euro'nun üzerinde bir rakam kazanacağını iddia etti. (Fotospor)

        9

        Liste'nin ilk sırasında Fulham'dan Mitroglou, ikinci sırada Chelsea'li Remy var. Bonservisi elinde olan Robinho ve Napoli'nin yıldızı Edu Vargas diğer alternatifler. (Fotomaç)

        10

        Rubın Kazan'ın Pektemek için harekete geçtiği belirtildi. Kazan'ın Pektemek için 1.5 milyon euro'luk yeni bir teklif ilettiği öğrenildi. (Fotomaç)

        11

        Beşitaş geçen sezon da listesinde olan Elkeson'u yeniden gündeme aldı. 25 yaşındaki Brezilyalı, Çin'in Guangzhou ekibinin formasını giyiyor. (Habertürk)

        12

        Fenerbahçe'nin geçen sezon Rayo Vallecano'da kiralık oynayan Porto'nun stoperi Abdoulaye Ba için nabız yokladığı belirtildi. (Habertürk)

        13

        Beşiktaş'a Cruzeiro takımında forma giyen Manoel ile Leo'nun Brezilya'da maç izleyen ekip tarafından yönetime teklif edildiği ortaya çıktı. (Milliyet)

        14

        Corriere Dello Sport sürpriz bir iddiayı gündeme getirdi. Bir süredir Miguel Britos için Napoli ile masada olan Beşiktaş'ın, Sunderland, Valencia, Olympiakos ve QPR'ın da teklif götürdüğü Edu Vargas için de teklif yaptığını yazdı. Attığı iki golle Şili'yi Copa America'da finale taşıyan "Turboman" lakaplı oyuncu için Beşiktaş'ın Napoli'ye yapacağı teklifin Vargas'ın geleceğini belirleyeceği iddia edildi. (Fotospor)

        15

        Beşiktaş yönetimi, Sosa için reddedilmesi güç bir teklifle karşı karşıya kalmış durumda. Arjantin spor radyosu Radiolared, Sosa'yı kiralama isteği geri çevrilen Estudiantes'in, siyah-beyazlı kulübe 8 milyon euro'luk teklifle gelmeye hazırlandığını ileri sürdü. Şenol Güneş ise Sosa'nın satılmasına sıcak bakmadığını ifade etti. (Fotomaç)

        16

        İnter'in bonservis ödemek istemediği Felipe Melo'nun, İtalyan ekibine gidebilmek için FIFA'ya başvurduğu iddia edildi. Sport Mediaset, sambacının 29 yaşını geçtiği için 'gelecekteki alacaklarını bırakarak' G.Saray'dan ayrılma hakkını talep ettiğini bildirdi. (Fotomaç)

        17

        Burak Yılmaz'a talip olan Lazio'nun önerdiği rakam belli oldu. Il Tempo gazetesi, Roma ekibinin golcü oyuncu için G.Saray'a 9 milyon euro teklifi ettiğini duyurdu. Lazio'nun Burak'a da yıllık 2.5 milyon euro önerdiği ve transfer için kulüp ve oyuncudan yanıt beklediği ifade edildi. Galatasaray'ın Burak'ı bırakması beklenmiyor. (Fotomaç)

        18

        Galatasaray, Hollanda'nın Go Ahead takımında forma giyen Deniz Türüç'ün transferi konusunda önemli mesafe kaydetti. 22 yaşındaki orta sahayı, Groningen, Utrecht ve Heerenveen'in de istediği ama Deniz Türkiye'de forma giymek istiyor. (Fotomaç)

        19

        Fenerbahçe'de, Emre Belözoğlu ile yolların ayrılmasının ardından takımdaki geleceği en çok merak edilen isim Volkan Demirel'di. Sarı lacivertli yönetimin yeni bir kaleci arayışına girmesi akıllara ilk olarak 'Volkan da mı gidiyor?' sorusunu getirdi. Fenerbahçe yönetiminin bu iddialara cevabı çok net oldu. Sarı lacivertliler, Volkan Demirel'in gelecek sezon da takımın birinci kaptanı olacağını, kaptanlık pazubandının alınmasının hiçbir şekilde gündeme dahi gelmediğini ifade ettiler. (Hürriyet)

        20

        Sabri Sarıoğlu ile sözleşme imzalayan ve tecrübeli oyuncuya alternatif olabilecek ucuz bir oyuncu arayan sarı-kırmızılılar, Atletico MG'de forma giyen Patric ile prensip anlaşmasına vardı. Oyuncu ise, "Şampiyonlar Ligi en büyük hayalim. Ben bugün kulübümle ön sözleşme imzaladım ama Aralık ayında sözleşmem sona erecek. Kulübümde bana Avrupa için kolaylık sağlama sözü verdi" açıklamasında bulundu. (Fotospor)

        21

        Yönetimin kaleci transferindeki yeni hedefi Fabiano'nun, Porto ile bağları Bayern Münih maçında koptu. Lopetegui'nin herkesin ortasında azarladığı Brezilyalı file bekçisinin ayrılmayı kafasına koyduğu, Fenerbahçe'ye “evet” dediği öğrenildi. Porto ile kontratında ‘30 milyon euroya serbest kalır’ maddesi bulunan Fabiano’nun kiralık olarak sarı-lacivertli formayı giymeye yakın olduğu bildirildi. (Milliyet)

        22

        Şampiyonlar Ligi'nde başarı hedefleyen Galatasaray, transfer çalışmalarına devam ediyor. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun sağ bek istemesi üzerine sarı-kırmızılılar Benfica'nın Uruguaylı oyuncusu Maxi Pereira ile temasa geçti. Transfer için Muslera'nın da deneyimli futbolcuyla görüştüğü ve İstanbul'a gelmeye ikna etmeye çalıştığı belirtildi. (NTV Spor)

        23

        Lukas Podolski gibi şu anda ailesiyle birlikte Antalya'da tatil yapan Hertha Berlin kaptanı Fabian Lustenberger'in Fenerbahçe ile görüşme halinde olduğu ortaya çıktı. Menajerler aracılığıyla Fenerbahçe ile yapılan görüşmelerde bazı aşamaların kaydedildiği bildirildi. Alman ekibinde kaptanlık yapan 2007'den beri Hertha forması giyen Lustenberger'i Fenerbahçe'nin iki mevkide birden kullanabileceği için tercih ettiği iddia edildi. (Fotospor)

        24

        Demba Ba'yı Çin'e gönderen Beşiktaş sürpriz bir hamle yapmanın eşiğinde... başkan Fikret Orman, Demba Ba'nın Çin'de yaşadığı ilgiyi görünce bu ülkeden bir futbolcu satın alarak en azından bazı sponsorluk anlaşmaları yapmayı planlıyor. Beşiktaş'ın Çin'in Shanghai SIPG takımında forma giyen 23 yaşındaki Lei Wu'yu bir süredir takip ettiği bildirildi. (Fotospor)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ