Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Çık göster kendini! - Galatasaray Haberleri

        Ve Galatasaray’da sahne Aydın Yılmaz’ın... Hrriyet gazetesinin haberine göre, Cumartesi günü Başkent’te Ankaraspor önünde kritik bir sınav verecek olan sarı kırmızılıların en büyük kozu genç futbolcu olacak. Sakat olan Lincoln’ün forma giyemeyeceği, sahada rahatsızlanan Arda’nın yedek soyunmasının beklendiği maçta teknik heyet Aydın’ı özel olarak hazırlıyor.

        G.Saray takımı, milli takım arası nedeniyle önceki günü izinli geçirirken Aydın Yılmaz’ın Florya’da özel bir çalışma yaptığı ifade edildi. Teknik direktör Michael Skibbe’nin de, Arda ve Lincoln’ün yokluğunda hem sağ kanat, hem de oyun kurucu mevkinde dönüşümlü olarak görev vereceği futbolcusu ile özel bir görüşme yaptığı öğrenildi. Alman hocanın genç futbolcusunu, "Şimdi kendini gösterme zamanı.

        Güvenimiz tam

        Yönetimin sana olan güveni ortada. Sezon başı geçirdiğin sakatlık seni geriye itti. Artık sen de beklentilere yanıt vermelisin. Bu maç senin için büyük bir fırsat. Nasıl bir futbolcu olduğunu ve büyük sorumluluklar alabileceğini göstermelisin" diye yüreklendirdiği ortaya çıktı. Genç oyuncuya futbol şube sorumluları Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ’ın da destek verdiği ifade edildi.

        Bu arada Arda Turan’ın geçirdiği rahatsızlığa rağmen yöneticilerle görüştüğü ve "Ne olursa olsun, Ankaraspor maçında oynamak istiyorum. Eğer oynamazsam daha çok üzülürüm" dediği öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ