Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'nin Nani transferinde Habertürk şov! - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe’nin en flaş transferleri arasına giren Nani hamlesi taraftarları sevince boğarken HABERTÜRK olarak biz de bu transferi adım adım takip ederek ilk olarak sizlere aktarmanın heyecanını ve haklı gururunu yaşadık. HABERTÜRK okuyucuları ise Nani transferinin her detayını herkesten önce öğrenmenin ayrıcalığını yaşadı.

        2 Haziran’da menajerlerin önermesiyle başlayan süreç, Pereira’nın gelmesiyle ciddileşti. Terraneo ve Başkan Aziz Yıldırım 12 Haziran’da Nani için Londra gitti.

        14 Haziran’da sizlere, menajeri dün İstanbul’a gelen ve Fenerbahçe ile görüşen Van Persie ile Nani’nin paket olarak transfer edilmek istendiği bilgisini paylaştık.

        18 Haziran’da ise Nani’nin menajeri Türkiye’ye geldi. Bu buluşmayı tek görüntüleyen gazete olan HABERTÜRK olarak büyük bir habercilik başarısına imza attık.

        24 Haziran’da ise Nani transferinin noktalandığını ve 1 hafta içinde açıklanacağını yine ilk olarak HABERTÜRK duyurdu.

        Ve tarih 1 Temmuz... Terraneo’nun Nani’nin transferini bitirmek ve başka isimler içinde girişimler yapmak için Portekiz’e gittiğini duyuran HABERTÜRK, Fenerbahçe taraftarlarını dün sevince boğan haberi 1 gün önceden duyurmuş oldu.

        3 YILLIK ANLAŞMA YAPILACAK

        Hem ManU hem de Portekizli ile el sıkışan Kanarya, 3 yıllığına anlaştığı Nani için İngiliz devine 6 milyon Euro bonservis ödeyecek. Yıldız futbolcuya sezon başına 3 milyon 750 bin Euro’nun yanı sıra 100 bin Euro Şampiyonlar Ligi’ne katılım bonusu, 100 bin Euro ligde şampiyonluk bonusu, 25 bin Euro Türkiye Kupası şampiyonluğu bonusu verilecek. Toplamda F.Bahçe’nin kasasından 17 milyon 475 bin Euro gibi bir rakam çıkacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ