Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Podolski'de mutlu sona ulaşan Galatasaray'ın transfer listesi - Galatasaray Haberleri
        1

        HABERTÜRK SPOR | ERHAN TELLİ

        Ve Cimbom bombaları patlatıyor... G.Saray, uzun süredir yoğun bir uğraş verdiği Alman yıldız Lukas Podolski transferinde mutlu sona ulaştı. 30 yaşındaki ünlü forvet ile her konuda anlaşıldı ve iş sadece imzaya kaldı.

        2

        Cimbom, Podolski transferi için Arsenal’e 4 milyon Euro bonservis ödeyecek. Ünlü futbolcunun menajeri Nassim Touihri de Podolski’nin Arsenal’den ayrılacağını ifade ederek, “Wenger ile görüştük. Lukas’a oynama garantisi vermedi. Bu nedenle değişiklik kararı aldık” dedi.

        3

        Transferde hareketli bir gece geçiren Galatasaray, Troyes’dan Lionel Carole’yi de kadrosuna kattı. 24 yaşındaki savunma oyuncusu için Fransız ekibi ile 1 milyon 500 bin Euro’ya anlaşmaya varan Sarı-Kırmızılı kulübün, Carole’ye de yıllık 700 bin Euro ödeyeceği belirtildi.

        4

        Cimbom’un transferi bugün resmen açıklayacağı ve imzaların en kısa sürede atılacağı öğrenildi. Troyes kulübü de resmi twitter hesabından Galatasaray ile görüşmelere başladığını bildirdi.

        5

        KİESSLİNG YOLDA
        Lukas Podolski’yi bitiren G.Saray’a, Almanya’dan bir forvet önerisi geldi. Bundesliga’nın güçlü ekibi Bayer Leverkusen‘in 1.91’lik dev golcüsü Stefan Kiessling’i öneren menajerler, “Eğer onay verirseniz, oyuncuyu ikna edebiliriz” mesajı gönderdi.

        6

        Bu oyuncunun 9 Milyon Euro’luk yüksek bonservisine karşın, satın alma opsiyonlu olarak kiralanması için girişimde bulunabileceği öğrenildi. 31 yaşındaki oyuncu, geçen sezon 48 maçta 19 gol ve 7 asistlik performans gösterdi.

        7

        YENİDEN GÖKHAN İNLER
        Melo’nun yerine oyuncu arayan G.Saray’ın gündemine yeniden Gökhan İnler girdi. Napoli’den ayrılabileceği konuşulan 31 yaşındaki tecrübeli yıldız geçen sezon Serie A’da 19, Avrupa Ligi’nde 11 maça çıktı, 1 gol attı.

        8

        Haziran 2016’ya kadar kontratı bulunan Gökhan için Napoli’yle temasa geçildi. Geçen yıl İtalyan ekibinden alınan Dzemaili ve Pandev hiçbir varlık gösterememişti. Gökhan’ın ise Melo’nun boşluğunu doldurabileceği düşünülüyor.

        9

        BİR BOMBA DAHA YOLDA
        Benfica’dan ayrılan ve bonservisi elinde olan Maxi Pereira, bir kez daha G.Saray’ın radarına girdi. Portekiz basını, Beşiktaş’la da ismi anılan 31 yaşındaki Uruguaylı yıldıza Sarı-Kırmızılılar’ın yıllık 3 milyon Euro teklif ettiğini yazdı.

        10

        Copa America’da forma giyen Maxi Pereira’nın ikna edilmesi için Muslera’nın da devrede olduğu kaydedildi. Bu oyuncuyla Roma da ilgileniyor. Geçen sezon Benfica ile 41 maça çıkan Pereira, 5 gol atarken, 11 de gol pası vererek başarılı bir performans ortaya koymuştu.

        11

        BRUMA LA LİGA YOLUNDA
        Bruma’nın 1.5 milyon Euro’ya Real Sociedad’a kiralanması konusunda büyük ölçüde anlaşma sağlandı. Satış opsiyonunun 8 milyon Euro olacağı iddia edildi. Lizbon araya girip kiralık için Aslan’ı iknaya çalışıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ