Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig MKE Ankaragücü "Hakem arkadaş şerefliyse..." - MKE Ankaragücü Haberleri

        Voleybol Federasyonu'nun genel kurulunda basının sorularını yanıtlayan Ankaragücü Kulübü Başkanı Cemal Aydın, İsviçre'de bulunan ve kendisini telefonla arayan Futbol Federasyonu Başkanvekili Lütfi Arıboğan'a sitemde bulunarak, ''Pazartesi ve salı günü Federasyon'a ne söylediysem, çıkın açıklayın. Hakeme de ne dediğimi, kendisi açıklayacaktır'' diye konuştu.

        HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN

        Bir kulüp başkanının disiplin kuruluna sevkinin şekline dikkat edilmesi gerektiğine dikkati çeken Cemal Aydın, ''Böyle mi bir başkanı Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk ediyorsunuz? Bizi zaten sünnet etmiştiniz, etmeye de devam ediyorsunuz'' dedi.

        Aydın, şunları söyledi: ''Ben pazartesi ve salı günü Futbol Federasyonu yetkililerine ne dediysem, bunu çıkın açıklayın. Hakem arkadaş da şerefli ve haysiyetliyse, ona dediğimi açıklar. Ben hakem kardeşime 'Sizinle ilgili olarak federasyona görüşlerimi aktardım, bilgilendirdim. Sizin isminizi açıklarlar. Ben hakemliğinize güveniyorum' dedim. Hodri meydan. Bu yaptığınızın altından kalkamazsınız. Artık herkes kendi bildiğini okusun.''

        Aydın, çok sert bir basın toplantısı yapacağını da belirterek, disiplin kuruluna sevk edilmesini internet sitelerinden öğrendiğini sözlerine ekledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ