Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Yattara hızlı döndü! - Trabzonspor Haberleri

        Turkcell Süper Lig lideri Trabzonspor, 23 Kasım Pazar günü sahasında Sivasspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

        Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana milli oyuncular Song, Serkan ve Ceyhun ile sakatlığı süren Tolga Zengin katılmadı.

        Bordo-mavili futbolcular antrenmanda pas çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maç yaptı. Yanal, çift kale maçta oyuncularına sık sık uyarılarda bulundu.

        -SELÇUK TAKIMLA ÇALIŞTI-

        Trabzonspor'da geçen hafta Gençlerbirliği ile yapılan maç öncesi ısınırken belindeki sakatlığı nükseden Selçuk İnan ise takımla birlikte çalışmalara başladı.

        Selçuk, yarı sahada çift kale maçta as takımda yer alırken iyi bir performans ortaya koydu. Bu futbolcunun Sivasspor maçında takımdaki yerini alacağı belirtildi.

        -YATTARA'DAN HIZLI DÖNÜŞ-

        Trabzonspor'un Gineli oyuncusu İbrahima Yattara, Gine Milli Takımı'nın Gabon ile yaptığı maçın ardından dün akşam Trabzon'a dönerek takımla birlikte çalıştı.

        Daha önce milli takım kamplarından geç dönen Yattara'nın teknik heyetin isteği doğrultusunda hemen Trabzon'a geldiği öğrenildi.

        Trabzonspor, yarın ve 22 Kasım Cumartesi günü basına kapalı olarak gerçekleştireceği antrenmanlarla hazırlıklarını tamamlayacak. A.A.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ