Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Felipe Melo'dan Sneijder ve yönetime şok suçlama - Galatasaray Haberleri

        Flamengo Kulübü idarecisi Rodrigo Caetano, Melo ile yaptıkları transfer görüşmesi hakkında bilgi verdi. Caetano, "Melo, görüşmemiz sırasında bize, Galatasaray hakkında can sıkıcı şeyler söyledi. 'Galatasaray şampiyon olmaktan korkuyor... Takımı, Sneijder yapıyor... Kardeşini bile neredeyse idmanlara çıkaracak... Podolski'yi aldılar da ne oldu!.. Sneijder istemezse, Podolski oynayamaz' gibi ifadeler..." dedi.

        KAZANCINI YÜKSEK GÖSTERMİŞ

        Melo'nun transfer görüşmesini kendisinin istediğini de vurgulayan Caetano, " İstanbul 'da kulübümüz adına Alex Wrobel'i konuk etti. Kendisine, 'Bazı şeyler bekliyorum, olmazsa Flamengo'ya dönmeye hazırım' demiş. Bazı rakamlar vermiş. (Galatasaray'dan kazandığını abartmış!) Araştırdık, farklı rakamlara ulaştık. Maliyet hesabı yapıp, teklifimizi sunduk ama o beğenmedi" ifadelerini kullandı.

        Caetano , Melo'nun daha sonra kendisine Cruzeiro'dan teklif aldığını söylediğini kaydederek, şöyle devam etti: "Ama Cruzeiro'lu yöneticilerle görüştüğümüzde Melo ile ilgilenmediklerini söylediler. Melo ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum ama ben, onun Flamengo'ya dönmesini onaylamıyorum."

        Galatasaray'dan aldığı parayı hiçbir takımda bulamayan Melo'nun geri dönebileceği belirtiliyor.

        G.Saray'dan ayrılmak için kazancının yarısını feda etmeye hazır olan Melo, twitter 'da bir Flamengo taraftarı ile de tartıştı. Melo, "Oyuncuların forma aşkıyla oynadıkları günleri özledim, para ve şöhret için değil" diye yazan Klovis Henrique isimli taraftara, "Saçma sapan konuşmayı kes" yanıtını verdi.

        PAZARTESİ SÜRE BİTİYOR

        Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun, Felipe Melo'ya dönmesi için verdiği ek süre pazartesi günü doluyor. Tecrübeli çalıştırıcı, 10 Temmuz'da kampa gelmesi gereken sambacıya 'gitme ya da kalma' kararını netleştirmesi için 20 Temmuz'a kadar ekstra izin vermişti. Melo'nun dönmemesi halinde hakkında noter tarafından tutanak tutularak, tespit yapılacak.

        (Radikal)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ