Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Sneijder'den dikkat çeken öfke - Galatasaray Haberleri

        HABERTÜRK SPOR

        Bursaspor karşısında aldığı galibiyetle Süper Lig’de 2015- 16 sezonu öncesi moral bulan Galatasaray’da Wesley Sneijder’in öfkesi dikkat çekti.

        Karşılaşma genelinde temposuz bir oyun ortaya koyan Sarı-Kırmızılılarda teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun dakikalar 77’yi gösterirken kendisini oyundan alması, Hollandalı yıldızı kızdırdı.

        Yerini Umut Bulut’a bırakmak üzere kenara gelirken önce bileklerini oyun alanına atan süper yıldız, kendisini tebrik etmeye gelen Hamzaoğlu’na da adeta ‘zorla’ elini uzattı.

        Sneijder’in tepkisi kulübeye geldikten sonra da bitmedi. Koltuğuna oturan ve tekmeliklerini saha kenarına doğru fırlatan 10 numara, birkaç dakika sonra yerinden kalkıp soyunma odasının yolunu tuttu.

        KUPA BUZLARI ERİTTİ!

        Oyun içinde geçen yılki etkinliğinden uzak görünen Wesley Sneijder’in ağlara gitmekte olan bir şık vuruşunu kaleci Mert Günok çıkarmayı başardı. Gerilimi bitiren ise kupa oldu.

        Seremoni öncesi Hamzaoğlu ile Sneijder birbirine sarılırken kupa zaferini değerlendiren Sneijder, “Üçte üç yapmak harika bir duygu. Ancak sezon yeni başlıyor” diye konuştu. Sneijder, kupa ve Podolski’yle birlikte de selfie çekti

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ