Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'ye Feghouli müjdesi! - Fenerbahçe Haberleri

        Valencia Teknik Direktörü Nuno Espirito Santo, Sofiane Feghouli'nin Fenerbahçe'ye transferi konusunda önemli açıklamalarda bulundu.

        Santo, kulüp yönetiminin Feghouli için Fenerbahçe ile görüşmeler yaptığını doğrulayarak, "Bana kalırsa Sofiane Feghouli bizimle devam etmeli ancak teklif çok cazip. Futbolcuyu çok istiyorlar. Gitmesine mani olamayız" diyerek, Cezayirli oyuncunun sarı lacivertli formaya çok yakın olduğunu ima etti.

        "OYUNCUNUN GÖNLÜ BİZDEN YANA AMA..."

        Feghouli'nin takımda sözleşme yenilemeyen tek futbolcu olduğuna da dikkat çeken Nuno Esprito Santo, "Oyuncunun gönlünün bizden yana olduğunu biliyorum. Ancak bazı konularda anlaşma sağlanamıyor. Transfer pazarı henüz kapanmadı. Her an her şey olabilir" açıklaması yaptı.

        TEKLİFLER ARASINDA BÜYÜK FARK VAR

        İspanyol basını Valencia'nın bu futbolcuya sözleşme yenilemesi için teklif ettiği para ile Fenerbahçe'nin önerdiği ücret arasında çok büyük farklılıklar olduğuna işaret ederek, en sonunda Cezayirli yıldızın sarı lacivertlilere 'evet' cevabı vereceğini yazdı.

        SEZONA İYİ BAŞLADI

        Valencia'nın Şampiyonlar Ligi play-off maçında Monaco karşısında takımının üçüncü golünü atan Sofiane Feghouli'nin sezona çok iyi bir giriş yaptığının altını çizen gazeteler, kulübün bu futbolcuyu ucuz bir fiyata Fenerbahçe”ye satmaya yanaşmayacağını hatırlattılar.

        Valencia'nın halen 1 yıllık sözleşmesi bulunan Cezayirli milli futbolcu için Fenerbahçe'den 10 milyon Euro isteyeceği belirtiliyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ