Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Rams Başakşehir Abdullah Avcı: "Bu hafta kazanmak önemliydi" - Rams Başakşehir Haberleri

        Maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Avcı, geçen sezon etkili mücadeleyle ligi iyi bir noktada bitirdiklerini ancak bu sezon ilk 4 haftada 3 maç kaybettiklerini dile getirerek, "Bu sağlıklı bir durum değildi. Maç öncesi de bunun biraz gerginliği vardı" dedi.

        Müsabakanın ilk 10 dakikalık bölümünde fazla oyuna giremediklerini dile getiren Avcı, "Sonrasında maçın geneli bizim kontrolümüzde geçti. Daha fazla pozisyona girebilirdik. Bugün yeni forma şansı bulan oyuncularımız da bunu iyi kullandı. Böyle bir haftada kazanmak son derece önemliydi. Oyuncularımı tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

        AKHİSAR BELEDİYESPOR CEPHESİ

        Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan ise kazanmayı hak edecek bir mücadele ortaya koymadıklarını söyledi.

        İyi bir rakiple karşı karşıya geldiklerini dile getiren Arslan, şöyle konuştu:

        "İlk yarı planladığımız oyun olmadı. Daha iyisini yapabilirdik. Medipol Başakşehir biraz daha organizeydi. Ancak iki takım açısından da çok fazla gol pozisyonu olmadı. Kalecimiz pozisyonları kurtarmadığı için 2-0 mağlup olduk. Hatayı bir kişiye yüklemiyorum, hep beraber hata yaptık ama ilk goldeki bireysel hatalar canımızı yaktı. İkinci golde de anlamsız geri pası ve yine kalecimizin hatasıyla 2-0 mağlup duruma düştük. Bir-iki net pozisyonumuz vardı. Yine de sonucun çok değişeceğini düşünmüyorum. Genele baktığımız zaman kazanmayı hak etmedik."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ