Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Gençlerbirliği Şenol Güneş'ten İlhan Cavcav'a cevap - Futbol Haberleri

        Bu sezon 3. deplasman maçında ilk kez puan kaybeden Beşiktaş’ta Şenol Güneş sert açıklamalar yaptı. Tecrübeli teknik adam, maçı değerlendirirken rakibin oyun tarzını eleştirdi. Güneş, “Biz aslında rakibin ne yapacağını biliyorduk. Kendi sahalarında kalıp hızlı çıkmayı, bizim oyunumuzu bozmayı düşündüler. Başarılı oldular! Bir de duran toptan gol bulunca, rakip düşündüğünden de fazla öne geçmiş oldu! Burada önemli olan seyircilerin zevk alacağı futbol oynamak. O açıdan üzgünüm. Rakibi bozmaya çalışmak, oyunun kesik kesik oynanması çağ dışı şeyler. Bunu kendi oyuncum da yapsa kızarım” diye konuştu.

        ‘SAKİN KALMAMIZ GEREKİYORDU’

        Güneş, kendi takımının ortaya koyduğu futbolu ise şöyle özetledi: İlk yarıda tempomuz ve pas yüzdemiz düşüktü. 45 dakikada şutumuz bile yoktu. Oyuncularım rakibin futboluna sinirlenip kendi oyununu bozdular. Rakip zaman geçirebilir. Bu onların bileceği iş. Biz sakin kalmalıyız. İkinci yarı pozisyonlar bulduk, oyunu kontrol ettik. Ama daha sakin kalıp daha yüksek pas yüzdesiyle oynamamız gerekiyordu. Biz daha fazla pozisyona girebilecek bir takımız. Yine de kazanmaya yakın taraf bizdik. Ama bizim takımın çok daha üstün olup gücünü ortaya koyması, pozisyonlar bulması, goller atması gerek. Sonuçta bizim gücümüz belli, rakibin gücü belli. Ama biz gücümüzün altında oynarsak durum eşitlenir. Kaybedilen 2 puan var. Taraftar bize çok iyi destek verdi. Onlar galibiyeti hak etmişti, üzgünüz.

        "CAVCAV UZAĞI GÖREBİLİYORSA İYİ"

        Şenol Güneş, Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav'ın hakem Fırat Aydınus'un başkent temsilcisinin son dakikada girdiği pozisyonu penaltı olarak değerlendirmemesini eleştirmesini ise "Cavcav, hakemi görmüş mü ki... Uzağı görebiliyor demek, iyi" şeklinde değerlendirdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ