Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Bitexen Antalyaspor Antalyaspor'un Beşiktaş maçı yeni statta - Bitexen Antalyaspor Haberleri

        Gencer, gazetecilere yaptığı açıklamada, Antalya'da tekrar futbolu harekete geçirmek, şehri ateşlemek için şampiyonluktan sonra bir takım projeler yaptıklarını ve proje transferler gerçekleştirdiklerini söyledi.

        Antalya Arena'nın sezona yetiştirilmesine yardımcı olmak amacıyla gerekli yerlerde müdahalelerde bulunduklarını vurgulayan Gencer, şöyle konuştu:

        "İki ay önce valimiz ve büyükşehir belediye başkanımızla yaptığımız toplantıda, stadın çimlerinde problem olduğunu söyledik. Çimin komple Antalyaspor'a teslim edilmesini ve tüm masrafları kendimiz çekmek şartıyla sorunu çözmeyi taahhüt ettik. Müteahhit, çim dahil bu işin sorumluluğunun kendisinde olduğunu söyleyerek, 27 Eylül'deki Sivasspor maçına kadar çimin yetişmesinin garanti olduğunu söyledi."

        Gencer, toplantıdan bugüne yeni stadını tribün koltuklarında çok az eksik kaldığını, passolig ihalesini de kulüp olarak yaptıklarını belirtti.

        ANTALYASPOR BEŞİKTAŞ MAÇINI YENİ STADINDA OYNAYACAK

        Geçen hafta, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gönderilen uzmanla yaptıkları görüşmede, sahanın futbol oynayamaya uygun olmaması nedeniyle çime girmelerine izin veremeyeceğini, müteahhittin de sahayı teslim etmeyeceğini söylediğini aktaran Gencer, şöyle devam etti:

        "Bunun üzüntüsünü yaşıyoruz. Büyükşehir belediye başkanımızla görüştük. Memnuniyetle öğrendik ki büyükşehir belediyemiz, Antalyaspor'un da onayıyla ay başı itibarıyla Gençlik ve Spor Bakanlığından stadyumu teslim alıyor. Teslim aldıktan sonraki süreçte de aynı şekilde bizim de kiralamamızla ilgili ciddi bir çalışmaya girdik. Devir işlemlerinden sonra, inşallah sahaya da belediyemizin de katkılarıyla el atacağız. Bu süreçten sonra artık sahayı riske etmeyeceğiz. Kasımpaşa maçını da Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda oynayacağız. Ondan sonra milli maç arası var. Aradan sonra Bursaspor deplasmanı var. Hiçbir aksilik olmadığı takdirde Beşiktaş maçından itibaren Antalyaspor yeni stadyuma girmeyi hedefliyor."

        Gencer, yeni statta geçerli olan kombine biletlerin, Sivasspor ve Kasımpaşa maçlarının oynanacağı Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda da geçerli olması için karar aldıklarını kaydetti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ