Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Krize rağmen derbide RVP - Fenerbahçe Haberleri

        Portekizli hoca, 1 taşla 2 kuş birden vurmak niyetinde. Hem öğrencisini hem de kritik karşılaşmayı kazanmak isteyen Vitor Pereira, aradaki buzların zaman geçtikçe eriyeceğine inanıyor

        Yedek soyunduğu Bursa maçında oyuna girerken Vitor Pereira ile tartışan ve çimlere ayak bastıktan 2 dakika sonra Timsah’ın fişini çeken Robin van Persie, F.Bahçe gündeminde 1. sıradaki yerini koruyor. Yaşanan gerginliğin ardından sarı-lacivertlilerin sportif direktörü Terraneo’yla bir görüşme yapan Hollandalı, hocasıyla ise bir daha bir araya gelmedi.

        Öğrencisinin verdiği bu tepkiyi içerleyen Portekizli hoca da ‘Kriz zamanla çözülür’ diyerek konuyu kapatıp, Beşiktaş derbisinin arifesinde işine odaklanırken, taktiksel çalışmalara ağırlık verdi. Hem kulüpte hem Samandıra Tesisleri’nde mesai harcayan Terraneo da tecrübeli golcünün o günden sonra sergilediği soğuk tavırlardan dolayı ara bulucu olma görevinden vazgeçti.

        Krizin bir türlü tatlıya bağlanamadığı F.Bahçe’de asıl merak edilen soru Robin’in pazar günkü Beşiktaş derbisinde ilk 11’de olup, olmayacağı. Bursa karşısında sonradan oyuna girerek attığı golle klasını gösteren dünyaca ünlü yıldızı kaybetmek istemeyen teknik patron Pereira’nın öğrencisini Olimpiyat’taki zorlu deplasmanda Fernandao yerine oynatması bekleniyor.

        (Vatan)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ