Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzon yerel basını son 2 maçta alınan 2 yenilgi üzerine takım ve teknik direktör Şota Arveladze'yi hedef alan manşetler attı - Trabzonspor Haberleri

        Sezonun ilk maçlarındaki başarılı sonuçlarla taraftarlarını şampiyonluk havasına sokan Trabzonspor, son 2 maçta aldığı 2 yenilginin şokunu yaşarken eleştiri okları teknik direktör Şota Arveladze'ye yöneldi.

        Lige Bursaspor ve Beşiktaş galibiyetleriyle flaş bir giriş yapıp Akhisar Belediyespor beraberliğinin ardından Kayserispor'u da deplasmanda 1-0 mağlup ederek zirvede kendine yer bulan Trabzonspor, arda arda gelen Galatasaray ve Osmanlıspor mağlubiyetleriyle adeta dağıldı. Osmanlıspor karşısında pozisyon bile üretmekte zorlanan bordo mavililer, kalesinde bir çok gol tehlikesi yaşadı. Bordo mavili takımın kazanmak için hiçbir şey ortaya koyamadığı gözlenirken Gürcü teknik adamın elindeki kadroyu verimli kullanamadığı iddia edildi.

        "KAMYON ÇARPMIŞA DÖNDÜK"

        Trabzon'daki yerel gazeteler, Osmanlıspor mağlubiyetinin ardından Şota Arveladze'nin koltuğunun sallantıya girdiğini öne sürdüler. Karadeniz Gazetesi, ''Kamyon çarpmışa döndü. Bayramda acı bilanço. Acil TS-RH pozitif kana ihtiyaç vardır. Bordo mavlililerin ‘yoklar'ı oynadığı maçta Ankara ekibi 10 kişi ile galibiyete rahat uzandı. Trabzonspor futboluyla hayal kırıklığı yarattı" ifadelerini kullandı.

        Kuzey Ekspres Gazetesi, "3'le iyi kurtulduk. Trabzonspor 45 dakika 10 kişi oynayan Osmanlıspor karşısında ezildi. Kötü futbol, rezalet" başlıklarıyla maçı okuyucularına duyurdu.

        "OSMANLI TOKADINI YAPIŞTIRDI"

        İlkhaber Gazetesi, "Trabzon'u milyonluk transferler de, selfie çekmek de kurtaramadı. Eski çalıştırıcı Mustafa Reşit Akçay Osmanlı tokadını yapıştırdı. Galatasaray maçındaki yanlış oyuncu tercihleri ve yaptığı değişikliklerle yenilginin zeminin hazırlayan Şota Arveladze, Osmanlıspor yenilgisinin de baş mimarı oldu" ifadeleriyle Şota Arveladze'yi eleştirdi.

        Günebakış Gazetesi, "Trabzonspor'a Osmanlı tokadı. Bordo mavililer, 45 dakika 10 kişi oynayan rakibi karşısında resmen dağıldı" dedi.

        "ŞOTA SALLANDI"

        Taka Gazetesi, ''Şota sallandı'' başlığının spotlarında, ''Cavanda oynamadı, Mbia döküldü, Onur geleni kabul etti. Trabzonspor bayram öncesi Galatasaray'a, bayramda ise Osmanlı'ya boyun eğdi. Başı da sonu da acı" ifadelerini kullandı.

        Son Nokta Gazetesi ise, "Sahi bu Trabzon mu? 10 kişilik Osmanlı'ya esir düştük. Nakavt olduk. Trabzon'a Osmanlı tokadı" ifadesini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ