Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Rıdvan Dilmen: "Ersan atılmalıydı" - Beşiktaş Haberleri

        NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, "%100 Futbol" programında derbiyi yorumladı. İşte Dilmen'in görüşleri:

        "Bu galibiyet Beşiktaş açısından psikolojik olarak çok önemliydi. Ligin başında 6 puan geriye düşmek kolay değildi. Galatasaraylılar da Beşiktaş’ın kazanmasından yanaydı, bunu tecrübelerime dayanarak söylüyorum.

        4-5 gol olur diye düşünüyordum maçın başında. Temmuz ayındaki Gomez ile Eylül sonundaki Gomez arasında fizik olarak, oyuncuları tanıma açısından çok fark var. Maçtan önce favori Beşiktaş diye düşünüyordum ama Fenerbahçe maça hakim olarak başladı. Tosic ve Kjaer’in ikişer golü kendi kalelerine. Fernandao’dan fazla golleri var.

        Fenerbahçe'nin golünde ilk baktığımda top çıktı zannettim ama topun tamamı çıkmamış. 2-2’den sonra maç Beşiktaş’a döndü. Gol oldu ve Fenerbahçe oynamaya başladı. Van Persie’nin kaçırdığı net bir pozisyon var. Bence iki takımda beklentilerin dışında oynadı.

        Fernandao her pozisyon kaçırdığında Fenerbahçeliler Vitor Pereira’nın kulağını çınlatmıştır. İki teknik adam arasında yönetim farkı var. Şenol Güneş, Gomez’i küstürmedi. 45 dakika, 60 dakika, 80 dakika oynattı ve benim birinci santrforumsun mesajını verdi. Pereira ise Van Persie’yi aynı mesajı veremedi. Gomez formayı almadı, Şenol Güneş verdi. Van Persie ise formayı kendi aldı. Van Persie'yi bundan sonra yedekte bekletemezsin.

        Ersan'ın ikinci sarı karttan iki kez atılması gerekiyordu. Şener'in sarı kart görmesi gerekirdi. Beşiktaş'ın ilk golünde de ofsayt vardı."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ