Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şampiyonlar Ligi Arsenal, gol düellosu şeklinde geçen maçta sahasında konuk ettiği Olympiakos'a 3-2'lik skorla boyun eğdi - Futbol Haberleri

        Şampiyonlar Ligi F Grubu'nda Olympiakos'u konuk eden Arsenal, rakibine 3-2'lik skorla boyun eğerek grupta oynadığı ikinci maçta ikinci mağlubiyetini aldı.

        Karşılaşmanın ilk yarısında oyunun temposu oldukça yüksekti. İlk gol ise 33. dakikada geldi. Köşe vuruşu sonrasında ceza sahası dışında topla buluşan Pardo'nun vuruşunda Chamberlain'e de çarpan top ağlara gitti ve Olympiakos öne geçti: 0-1.

        Arsenal'in bu gole cevabı ise gecikmedi. 35. dakikada Alexis'in şık pasında topla buluşan Walcott, ceza sahası uygun durumda fileleri havalandırdı ve skora denge geldi: 1-1.

        40. dakikada Fortounis'in kullandığı köşe vuruşunda kaleye yönelen topu Ospina ellerinin arasından kaçırdı. Seken topa yeniden hamle yapsa da maçın hakemi topun çizgiyi geçtiği yönünde görüş bildirince Olympiakos yeniden öne geçti ve ilk yarı konuk ekibin 2-1'lik üstünlüğüyle sonuçlandı.

        Arsenal ikinci yarıya ise baskılı başladı. 65. dakikada Walcott şık hareketlerle ceza sahasına sokularak Alexis'e aktardı pasını. O da düzgün bir vuruşla fileleri havalandırdı: 2-2.

        Ancak Arsenal'in bu sevinci de uzun sürmedi. 66'da Pardo'nun pasında Finnbogasson kale önünde yaptığı vuruşla durumu 3-2'ye getirdi: 2-3. Maçın geri kalan bölümlerinde ise gol sesi çıkmadı ve 90 dakika sonunda üç puan Olympiakos'un oldu.

        Arsenal gruptaki ikinci maçında da puanla tanışamazken, Olympiakos ise 3 puana yükseldi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ