Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş’ın Sporting Lisbon maç öncesi Şenol Güneş’in planları şekillendi. Tecrübeli hoca, zorlu mücadelede Quaresma'ya özel görevler verecek - Futbol Haberleri

        HABERTÜRK SPOR | Kartal YİĞİT

        Fenerbahçe derbisinden alınan 3 puanla Süper Lig’de zirveye kanatlanan Kartal’da gözler UEFA Avrupa Ligi’nde oynanacak Sporting Lizbon karşılaşmasına çevrildi.

        H grubundaki ilk maçında deplasmanda Skenderbeu’yu mağlup eden Siyah-Beyazlılar’da teknik

        direktör Şenol Güneş’in yarınki mücadelede en önemli silahı Ricardo Quaresma olacak.

        Trabzon maçında gördüğü kırmızı kart sonrası Güneş’in kulübeye çektiği Portekizli yedek kalmayı sorun ettiği için teknik heyetle anlaşmazlık yaşamıştı.

        CEZALI OLCAY’IN YERİNE

        Ardından Başakşehir karşılaşmasında 28, G.Birliği maçında ise 46 dakika süre alan, derbide ise

        kulübede oturan Q17, yarınki karşılaşmada formasına kavuşacak. Sporting alt yapısında yetişen, uzun yıllar Porto forması giyen ve Portekiz futbolunu çok iyi bilen Quaresma’ya özel görevler verilecek.

        Geçen sezonki Club Brugge maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle cezalı Olcay Şahan’ın yerine maça 11’de başlayacak olan Q17 ile teknik direktör Şenol Güneş’in özel bir görüşme yaptığı ve Sporting hakkında bilgi aldığı öğrenildi.

        Fenerbahçe derbisinde oynayamadığı için morali bir hayli bozuk olan Ricardo Quaresma’nın da bu maçı iple çektiği ifade edildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ