Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Van Persie'den ilginç sözler: "Kafama takmıyorum" - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe'deki durumu sorulan tecrübeli futbolcu, "Şöyle açıklamama izin verin. Şu anda daha 'düzenli' hissediyorum. İstanbul'daki ilk haftalarım çok telaşlıydı. Otelde kaldık, çocuklarım için her şeyi ayarlamak zorundaydım, taşınma işleri ayarlanmalıydı. Aile olarak arayıştaydık. Her şey yeniydi. Sonra çok iyi hissettiğimi farkettim. Fit durumdayım, özgür hissediyorum. Gerçekten" şeklinde cevap verdi.

        FENERBAHÇE'DEKİ SORUNLAR ÜZERİNE...

        Yaşadığı sorunları kafaya takmak için 'fazla genç' olduğunu söyleyen RVP, "Gençken hayatınızdaki her şey, başkaları ile aranda geçen olaylar ve edindiğin tecrübelerdir. Ne dediğimi anlamışsınızdır umarım. Bir insan olarak sen, her şeyi parçaları birleştirerek yapıyorsun. Ancak yaşlandığınızda, işler değişiyor. Artık sen sadece bir futbolcu değilsin, aynı zamanda bir baba ve kocasın. Artık eve her şeyi taşıyamazsınız. Her problem nasıl hissettiğini etkilemiyor ya da nasıl davranmanız gerektiğini. Yaşlanmanın da herhalde en büyük avantajı bu" diye konuştu.

        Oyuncu ile röportaj yapan Algemeen Dagblad muhabiri Sjoerd Mossou ise, Van Persie'nin 'harika' hissettiğini belirtmesi üzerine; "Persie'nin bu kadar mutlu olduğunu söylemesi, kulübedeki duruşuna ters düşüyor, değil mi? İçinde bulunduğu durumda harika hissettiğini söyleyebilir mi?" şeklinde yorum yaptı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ