Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'ın tecrübeli oyuncusu Bilal Kısa, "Bu sezonun en iyi futbolunu oynadık ikinci yarı. Bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum" dedi - Galatasaray Haberleri

        Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında evinde Gençlerbirliği'ni 4-1 ile geçen Galatasaray'da tecrübeli oyuncu Bilal Kısa, maç sonunda basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

        Sonuç için çok mutlu olduklarını vurgulayan başarılı oyuncu, ilk yarıda istedikleri skoru elde edemediklerini ama ikinci yarı sezonun en iyi futbolunu oynadıklarını ve 10 yılda bir kafayla gol attığını söyleyerek, "Belki milli takımdan yorgun gelen arkadaşlarımız da vardı. Gençlerbirliği iyi kapattı arayı. Bu sezonun en iyi futbolunu oynadık ikinci yarı. Bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Milli takım arasında önce güzel bir serimiz vardı. Çok şükür bu seriye devam ettik. Şimdi önümüzde Şampiyonlar Ligi ve Fenerbahçe maçı var. Şampiyonlar Ligi'ne sıkıntılı başladık. Taraftarımızın büyük desteği ile içeride kazanıp Şampiyonlar Ligi'nde ve ligde yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi.

        "BENFICA MAÇI MUTLAK GALİBİYET ALMAMIZ GEREKEN BİR MAÇ"

        Şampiyonlar Ligi'ndeki Benfica maçı ve gelecek hafta ligde oynanacak olan Fenerbahçe derbisi hakkında da açıklamalarda bulunan Bilal Kısa, ilk önce önlerindeki maça baktıklarını belirterek, "Şampiyonlar Ligi'ne iyi başlamadık açıkçası. Atletico Madrid maçında yenildik ve Astana'da istediğimiz sonucu alamadık. Benfica maçı çok önemli oldu bizim için. Mutlak galibiyet almamız gereken bir maç, bu maçı atlatıp, zaten Fenerbahçe maçının önemine değinmeme gerek yok dünya çapında bir derbi inşallah oradan da galibiyetle ayrılacağız" ifadelerini kullandı.

        "İŞLER İSTEDİĞİMİZ GİBİ GİDİYOR"

        Kendisine yapılan eleştiriler ve şu an takımdaki durumu hakkında da konuşan Kısa, "İlk transfer olduğumda eleştiriler oldu açıkçası. Bunu daha öncede söyledim; formayı giydiğim sürece formanın hakkını vermeye çalışacağımı söyledim. Biraz geç oldu ama futbol oynamaya devam ediyoruz. Burada olduğum sürece 1 sene olur, 2 sene olur, 3 sene olur bunu bilemeyiz Allah bilir; bulunduğum sürece hizmet edeceğimi söylemiştim daha önce. Akhisar'da geçen sene çok iyi bir sezon geçirdim. Onun arkasından da o geçirdiğim sezonu burada devam ettirmek istiyorum. Şu an işler istediğimiz gibi gidiyor. 4 maçlık güzel bir seri yakaladık. 4 maçtır oynuyorum. İnşallah hem takım hem de kendi adıma; dediğim gibi üzerimden biraz o stres de gitti. Biraz daha zamanın geçmesi lazım. Oynadıkça istediğimiz seviyeye geleceğiz inşallah" şeklinde konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ