Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Hamzaoğlu, Benfica maçı 11'ini açıkladı - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ve sarı-kırmızılı futbolculardan Umut Bulut, Benfica maçı öncesinde basın toplantısı düzenledi.

        Toplantıda Hamzaoğlu, Benfica maçında sahaya süreceği 11'i duyurdu. Galatasaray, Benfica karşısına şu kadroyla çıkacak:

        Muslera, Sabri, Chedjou, Hakan, Carole, Bilal, Selçuk, Sneijder, Podolski, Yasin, Umut

        İşte açıklamalar:

        HAMZA HAMZAOĞLU: "UMUT'UN BİRAZ ŞANSSIZLIĞI VAR"

        "Umut her zaman iyi ve iyiydi. Sadece gol yollarında biraz şanssızlığı var. Burak da iyileşti. Çift forvet oynayacağımız maçlar mutlaka olacaktır. Ama bu karşılaşma çift forvet başlamayacağımız bir maç. Burak henüz %100 hazır diyemeyiz. Bugün son antrenmandan sonra netleşecek kadromuz. Burak ve Denayer antrenmanlara katılmaya başladı. Bugün son bir antrenmanımız var. Bu idman da biraz belirleyici olacak. Kafamızdaki kadro zaten belirlendi. Çıkacağımız takım belli. Gençlerbirliği maçı taraftarlarımızın desteği ve özgüven anlamında önemliydi. O maçtaki oyunu geliştirip, devam etmeyi hedefliyoruz. Bunu da başaracağımızı umuyoruz."

        "Şu anda Fenerbahçe maçını düşünecek durumda değiliz. Benfica maçını konsantre olmak zorundayız."

        HAMZA HAMZAOĞLU: "FAVORİ GALATASARAY"

        "Gruptaki puan durumuna bakarsak favori Benfica gibi gözüküyor ama, Çarşamba günü favorinin biz olduğumuzu söyleyebilirim. Ligdeki çıkışımız, Şampiyonlar Ligi'ne de olumlu yansır diye düşünüyorum. Yarınki maç ile ilgili, birçok kişi burada . olup UEFA'da devam etmenin daha iyi olduğunu düşünebilir, ama benim böyle bir düşüncem yok. Şu anda tek düşüncemiz var, gruptan çıkmak ve bu maçı kazanarak, 'Grupta biz de iddialıyız' diyebilmek. Şampiyonlar Ligi'nde kazanacağımız günlerin geleceğini biliyoruz. İnşallah ilki bu çarşamba olur. İnşallah Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray eskisi gibi ses getirecektir."

        HAMZA HAMZAOĞLU: "AVRUPA LİGİ DEĞİL, DEVLER LİGİ"

        "Mutlak kazanmak zorunda olduğumuz bir maç gibi bakmıyoruz. Açıkçası herkes 3. olup UEFA Kupası'nda gideceğimizi düşünüyor ama ben Şampiyonlar Ligi'nde ilerlemek istiyorum. Sezon başındaki o süreci atlattık. Kafamızdaki kadro da şekillendi. Düşündüğümüz isimler, düşündüğümüz yerlerde etkili olmaya başladı. Bundan sonra oyuncularımın da keyif alarak oynamaya devam edeceklerini düşünüyorum."

        "Haklı çıkıp çıkmamak çok önemli değil. Sadece Galatasaray adına doğru şeyler yapmaya çalışıyoruz. Bizim bilgimiz bu kadarına yetiyor. Bizden daha iyisini yapacak hocalar mutlaka vardır. Takımımıza, takım olma adına katkı sağlayacak oyuncuları transfer ettik. Hem futbol, hem de kişilik anlamında. Biz takım olduğumuzda neler yapabileceğimizi biliyoruz. Bu anlamda da büyük bir yol aldık. Taraftarlarımız hep Galatasaray adına yakışan büyük isimli transferler bekledi ve onu da çok iyi anlıyoruz. İnşallah biz kendi isimlerimizi, kendi içimizden çıkaracağız ve taraftarlarımız da bununla gurur duyacak."

        UMUT BULUT: "BU MAÇI ATLATIP FENERBAHÇE MAÇINA BAKACAĞIZ"

        "Kesinlikle Benfica maçını kazanmamız lazım. Bu maç grubumuzu belirleyecek. İnşallah yarınki maçı kazanıp gruptan çıkmak için önemli bir adım atmak istiyoruz. Biz bütün maçlarımızı tek tek düşünüyoruz. Bu maçı atlatıp Fenerbahçe maçına bakacağız."

        UMUT BULUT: "BASIN HAKSIZLIK YAPIYOR"

        "Her futbolcu oynamak ister. Oynamayan üzülür. Hocamız kime görev verirse saygı duyuyoruz. İnşallah Benfica maçında ve diğer maçlarda atacağım gollerle takıma destek sağlamak istiyorum. Her futbolcu büyük takımda oynadığı zaman bunun sorumluluğunu biliyor. Galatasaray büyük camia. her futbolcunun olduğu gibi, ben de katkı sağlamak istiyorum. Basının da bu anlamda futbolculara haksız eleştirisi olduğunu düşünüyorum. Bu da insanları ister istemez etkiliyor. Maçın içinde golleri kaçırdığımız zaman tabii ki üzülüyoruz. Ama oynadığım zaman pozisyona girmekten korkmayan bunun mücadelesini veren bir oyuncuyum. Yıllardır böyleyim ve Çarşamba günü de böyle olacağım."

        "Son haftalarda ligde aldığımız galibiyetler ile moralimiz yerine geldi. Ondan önce alamadığımız puanlar var. Son haftaların verdiği özgüven olsun, takımdaki birliktelik olsun, Benfica maçınaa galibiyet için çıkacağız. Taraftarımızın da desteği ile inşallah mutlu sona ulaşırız."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ