Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş-Lokomotiv Moskova maçı saat kaçta hangi kanalda nerede? - Futbol Haberleri

        ki takımın Avrupa kupalarında oynadığı üç maçta da Beşiktaş yenilmedi ve 2 galibiyet 1 beraberlikle ayrıldı. Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi'nde grup aşamasında oynadığı son 12 maçta yenilgi yüzü görmedi. Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde sahaya çıktığı son 13 maçın 12'sinde rakiplerine gol atmayı başardı. Buna rağmen son sekiz maçın hiçbirinde birden fazla gol atamadı

        BEŞİKTAŞ - LOKOMOTİV MOSKOVA

        STAT: Atatürk Olimpiyat

        HAKEM: Felix Zwayer

        YAYIN: TRT 1

        SAAT: 19:00

        MUHTEMEL 11'LER

        Beşiktaş: Tolga, Beck, Rhodolfo, Ersan, Tosic, Atiba, Oğuzhan, Gökhan, Sosa, Olcay, Gomez

        Lokomotiv Moskova: Guilherme, Shiskin, Durica, Logashov, Denisov, Fernandes, N'Dinga, Samedov, Miranchuk, Maicon, Niasse

        EN FARKLI GALİBİYETLER SARAYBOSNA'YA KARŞI

        Beşiktaş, Avrupa kupalarındaki en farklı skorlu galibiyetini Bosna Hersek takımı Saraybosna karşısında elde etti. Siyah-beyazlılar, 2002-2003 sezonunda UEFA Kupası 1. tur rövanş maçında deplasmanda Bosna Hersek'in Saraybosna takımını 5-0 yenerek aldı. Beşiktaş ayrıca UEFA Avrupa Ligi'nde İsrail'in Maccabi Tel Aviv ekibini 5-1 mağlup ederek farklı galibiyetlerden birine daha imza attı.

        İÇ SAHA KARNESİ

        Beşiktaş, Avrupa kupalarında bugüne dek sahasında 90 karşılaşma yaptı. Siyah-beyazlı takım, bu maçların 47'sinden galibiyet, 19'undan beraberlik ve 24'ünden de mağlubiyetle ayrıldı. Söz konusu maçlarda rakip fileleri 130 kez havalandıran "Kara Kartallar", kalesinde ise 89 gol gördü.

        ATATÜRK OLİMPİYAT STADI'NDA TEK MAÇ KAYBETTİ

        Beşiktaş, Avrupa kupalarında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda daha önce oynadığı 9 maçın sadece birini kaybetti. Yeni stadı Vodafone Arena'nın yapımının sürmesi nedeniyle Spor Toto Süper Lig'deki bazı iç saha maçlarının yanı sıra Avrupa kupalarındaki karşılaşmalarını Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayan siyah-beyazlı takım, bu statta daha önce çıktığı 9 maçta 5 galibiyet ve 3 beraberlik alırken, sadece bir kez yenildi. "Kara Kartallar", bu maçlarda 12 gol atarken, kalesinde ise 7 gole engel olamadı.

        SAHASINDA SON 6 MAÇTA DA GOL ATTI

        Beşiktaş, Avrupa kupalarında iç sahada yaptığı son 6 maçta da gol atma başarısı gösterdi. Siyah-beyazlılar, sahasında konuk ettiği Asteras, Partizan, Tottenham, Liverpool, Club Brugge ve Sporting Lizbon'un filelerini toplamda 7 kez havalandırırken, kalesinde ise 6 gol gördü. "Kara Kartallar", son olarak geçen sezon UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında ağırladığı Arsenal karşısında evinde gol atamamıştı.

        GRUPTA İŞLER KARIŞIK

        Beşiktaş’ın yer aldığı H grubu dördüncü maçlar öncesinde 3 takımın liderlik mücadelesine sahne oluyor. Grubun en zayıf halkası olan Arnavutluk takımı Skenderbeu’nun şu ana kadar herhangi bir sürprize imza atmamış olması Beşiktaş, Lokomotiv ve Sporting’in kendi aralarındaki maçların önem derecesini iki kat artırıyor.

        Lokomotiv Moskova’nın 7 puan, Beşiktaş’ın 5 ve Sporting Lizbon’un 4 puana sahip olduğu grupta üç takımda Skenderbeu ile yapacakları maç için hanelerine 3 puan eklemenin hesabını yapıyor.

        Beşiktaş’ın gruptan çıkmayı garantiye alması için Skendereu maçı ile beraber Lokomotiv Moskova veya Sporting Lizbon’dan en az birini mutlaka yenmesi gerekiyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ