Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Shanghai Shenhua: Ersan Gülüm için henüz teklif yapmadık - Beşiktaş Haberleri

        HABERTÜRK SPOR

        Sezon başında Demba Ba’yı satın alan Shanghai Shenhua, Beşiktaş’tan ikinci yıldızı koparmaya kararlı görünüyor.

        Çin kulübünün başkanı Bruce Zhou dün Ersan Gülüm’ü izlemek ve transfer konusunda görüşmelerde bulunmak için İstanbul’a geldi. 8 bin kilometrelik yoldan gelen Zhou çok şanssızdı! Ersan’ın 11’de yer aldığı maç sadece 5 dakika oynanabildi!

        Maçtan önce HABERTÜRK’e konuşan Zhou, “Ersan’ı uzun zamandır takip ediyoruz. Demba Ba da O’nun için çok iyi şeyler söyledi. Ersan, Çin’de tanınan bir oyuncu. Transferle ilgili kesin bir şey yok. Transfer dışında Beşiktaş ile kardeş kulüp anlaşması yapmak istiyoruz. Oyuncu alışverişi, kamp programları, maçlar yapabiliriz” dedi.

        Çin ekibinin Ersan için yaptığı teklifin mali tablosu da belli oldu. Shanghai’ın Beşiktaş’a 5 milyon Euro bonservis, Ersan’a da yıllık 3 milyon Euro teklif ettiği, ancak Siyah-Beyazlı ekibin oyuncunun satışına sıcak bakmadığı belirtildi.

        ŞENOL GÜNEŞ: "GİDERSE SIKINTI OLUR"

        Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş de Ersan’a gelen teklifle ilgili açıklamalarda bulundu. Güneş, “Teknik olarak oynayan oyuncuyu değil, oynamayan oyuncuyu bırakırsınız. Ama kulüp, her oyuncuyu satma hakkına sahip. Bu konu, yönetimin kararıdır. Atletico Madrid, Arda’yı niye verdi? Ama bu planlama işidir. Haydi bugün bunu yapalım deyip plansız kalırsanız sorun olur. Biz zaten Ersan-Rhodolfo ile oynuyoruz. Bunların yanına adam arıyoruz. Bir anda Ersan giderse sıkıntı olabilir” dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ