Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Vitor Pereira: 1-2 gol daha atabilirdik - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, 3-0 kazandıkları Eskişehirspor karşılaşmasının ardından iddialı açıklamalar yaptı.

        Soğuk nedeniyle zorlandıklarını ancak 1-2 gol daha bulabilecekleri bir maç oynadıklarını belirten Pereira "Hava şartları bizi çok zorladı. Maçın öyle anları vardı ki, bazı oyuncuların kasları, istedikleri hareketleri yapmalarına engel oldu. Fenerbahçe son 7 yılda burada 1 kez kazanabilmişti. Buradan 3-0 ile ayrılmayı başardık. Hak ederek kazandık. 1-2 gol daha atabilirdik. Zorlu bir lig yarışı olacağını her haftagörüyoruz; biz mücadeleye hazırız" ifadesini kullandı.

        BASIN TOPLANTISI

        Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira ise çok zorlu bir maçı geride bıraktıklarını belirtti.

        Son 7 yıldır Fenerbahçe'nin Eskişehir'de sadece bir maçı galibiyette bitirdiğini hatırlatan Pereira, şunları söyledi:

        "Çok soğuk bir havada oynadık. Zorlu bir atmosferde önemli bir galibiyet aldık. Tutkulu taraftarı, Eskişehirspor'a maçın sonuna kadar iyi destek verdi. 3-0'lık galibiyet, gol yememek önemliydi. Takımın genel performansından mutluyum. Böyle maçlar şampiyonu belirler. Şampiyonluk yolunda çok büyük önem teşkil eden maçlardır. Şampiyon olmak istiyorsanız bu maçlarda puan kaybetmemelisiniz. İyi bir takım ruhuyla sahadaydık. Mental açıdan kuvvetli bir görüntü sergiledik. Takımımın genel performansından mutluyum, memnunum. Şampiyonluk mücadelemize devam ediyoruz. Hedefimiz net, biz bu ligde şampiyon olmak istiyoruz."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ