Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Günün öne çıkan transfer iddiaları (19.01.2016) - Futbol Haberleri
        1

        Gökhan, Caner ve Topal’ın mukavelesi mayıs ayı sonu itibariyle sona eriyor. Yıldırım’ın talimatıyla hiç kimse transfer konuşmayacak, şampiyonluk geldiği takdirde bu 3 yıldız ile masaya oturulacak. (Yeni Yüzyıl)

        2

        Cezayir Ligi ekiplerinden ES Setif'in başkanı Hacen Hamar, Liberte gazetesine yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'nin transfer sürprizini ortaya çıkardı. Hamar, Fenerbahçe'nin Ryad Kenniche ile ilgilendiğini iddia etti. (Fotospor)

        3

        Golcü oyuncu arayışlarını sürdüren Galatasaray'da gündem yine Famara Diedhiou. 23 yaşında 1,92 boyunda olan ve Drogba'ya benzetilen Senegalli golcü sarı-kırmızılı takıma gelmeye razı. Hatta Twitter’da şimdiden Galatasaray paylaşımlarını beğenmeye bile başladı. (Sporcope)

        4

        Galatasaray, Denizli’nin çok istediği Benitez konusunda Independiente’nin inadını kırmak için, “Zivkovic beklemede. Anlaşma olmazsa onu alırız” diye rest çekti. (AMK)

        5

        Süper Lig'de Osmanlıspor, Gaziantepspor ve Çaykur Rizespor ile PTT 1. Lig'den Giresunspor, Adana Demirspor ve Gaziantep Belediye'nin Uygar Mert ve Ramazan için sıraya girdiği öğrenildi. (Fanatik)

        6

        Beşiktaş'ta, Douglas'ın sakatlığı, Kartal'ın rotasını Zapata'ya çevirmesine neden oldu. Dnipro'dan Douglas'ın son durumunu tam olarak bilmek isteyen Beşikta, listede bulunan diğer isimlerle de görüşüyor. (Fotomaç)

        7

        Antep'te, Beşiktaş'ta forma şansı bulmakta zorlanan Mustafa Pektemek listeye alındı. (Fanatik)

        8

        Boyko için gün sayan Siyah-Beyazlılar; B Planı olarak Hırvatistan temsilcisi Hajduk Split'ten Lovre Kalinic'i belirledi. (Fanatik)

        9

        Umut ve Burak'ın ıslıklandığı Aslan'da; Denizli de, taraftar da forvet istiyor. Menfaatlerin buluştuğu isim ise Loic Remy. (Fotomaç)

        10

        Stoper arayışını sürdüren Beşiktaş'ın, Fluminense forması giyen Gum ile de ilgilendiği iddia edildi. (Milliyet)

        11

        Dnipro Kulübü ile Boyko ve Douglas için yürütülen transfer görüşmelerini yavaşlatan Beşiktaş Yönetimi, Juventus’un yedek file bekçisi Neto’ya son bir baskı daha uygulayacak. (Milliyet)

        12

        Trabzonspor'un transfer gündeminde yer alan Akhisar Belediyesporlu Güray Vural için yapılan görüşmelerin de bugün sonuçlanması bekleniyor. Bordo-mavili kulübün Akhisar Belediyespor'a yaptığı transfer teklifinin süresi bugün bitiyor. Akhisar'ın teklife olumlu yanıt vermesinin beklendiği belirtildi. (Sabah)

        13

        Beşiktaş'ın resmiyete dökmeye hazırlandığı Boyko yönetime haber göndererek, "Elinizi çabuk tutun" dedi. (Takvim)

        14

        Galatasaray, Akhisar'dan Hugo Rodallega'yı isterken, Ege ekibi sarı-kırmızılı yönetimden 5 milyon euro + Tarık Çamdal + Emre Çolak'ı istedi. (Şampiy10)

        15

        Teknik direktörde Lucescu ve Ramos'tan olumlu yanıt bulamayan Trabzonspor gözünü yerlinin yerlisine çevirdi. İbreler Hami Mandıralı'yı gösteriyor... (Takvim)

        16

        Galatasaray'ın listesinde olan Utrecht'in 21 yaşındaki Fransız forveti Sebastien Haller Norwich City'nin teklifini "Avrupa kupalarında oynayan bir takıma gitmek istiyorum" diyerek reddetti. Haller'in Galatasaray'ın ciddi forvet adaylarından biri durumunda. (Takvim)

        17

        Beşiktaş'ta yönetim, gelecek sezon için şimdiden harekete geçti. Büyük bir transfer operasyonu hazırlığında olan başkan Fikret Orman ve yönetici Erdal Torunoğulları, devlerin transfer listesinde olan Hatem Ben Arfa için çalışmalar yapıyor. (Sabah)

        18

        Trabzonspor'un uygun bir talip beklediği ve satış fiyatını da 5 milyon Euro olarak belirlediği Oscar Cardozo'ya, Çin'den çılgın rakam. Çin ekibi 32 yaşındaki Paraguaylı oyuncuya 3 yıl için 20 milyon Euro önerdi. (Fotospor)

        19

        Beşiktaş’ın kaleci transferi için listesinin ilk sırasında yer alan Boyko için, kulübü Dnipro 3.3 milyon euroya düştü. Kartal ise, “Düz hesap yapalım. 3 milyona bitirelim” dedi. (Bugün)

        20

        Adı Trabzonspor teknik direktörlüğü için geçen Cristoph Daum, Marko Marin'in Hannover takımına transfer olacağını açıkladı. (Fotospor)

        21

        Fenerbahçe'nin tüm tehlikeleri bilmesine rağmen sözleşme teklif etmediği Mehmet Topal'ı Dirk Kuyt, Feyenoord'a götürecek. (Fotospor)

        22

        Independiente Benitez için 8 milyon Euro istedi. G.Saray yöneticisi Fatih İşbecer 5 milyon Euro teklif edip İstanbul'a geri döndü. Arjantin kulübü iki gün içersinde kararını bildirecek. (Takvim)

        23

        Denis Suarez'in gündeme gelmesi, taraftarları heyecanlandırdı. 22 yaşındaki yıldızı transfer etmek hiç kolay değil. Ancak sezon başında Nani, Van Persie gibi isimlere imza attıran Fenerbahçe için 'imkansız' yok! (Fanatik)

        24

        Çin takımı Shenhua'nın, Ersan Gülüm ısrarı tavan yaptı, rakam 6 milyon Euro'ya kadar ulaştı. Beşiktaş'ın bu teklifi kabul ettiği, hatta Dnipro'dan gelecek Douglas'a ek olarak bir stoper için daha anlaşma sağladığı öğrenildi. O isim de, Getafe'nin 30 yaşındaki deneyimli oyuncusu Alexis Delgado. (Fanatik)