Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Taffarel bereyi kaptırmadı - Futbol Haberleri

        Ziraat Türkiye Kupası E Grubu 5. hafta maçında bu akşam Akhisar Belediyespor'a konuk olacak Galatasaray, İzmir'e geldi. İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda Galatasaray kafilesini karşılayan az sayıda sarı-kırmızılı taraftar, futbolculara sevgi gösterilerinde bulundu.

        Teknik Direktör Mustafa Denizli'nin takımla birlikte İzmir'e gelmemesi dikkat çekerken, Galatasaray Kaleci Antrenörü Claudio Taffarel, kendisine tezahüratta bulunan taraftarları geri çevirmedi ve yanlarına giderek fotoğraf çekildi. Bu sırada bir taraftarın Taffarel'in başındaki bereyi alması üzerine harekete geçen Brezilyalı, beresini geri aldı.

        Taraftarlar, takımı havaalanından meşalelerle uğurlarken, sarı-kırmızılı kafile İzmir'de konaklayacağı otele hareket etti. Galatasaray takımı daha sonra maç için Manisa'ya hareket edecek.

        Galatasaray'ın Manisa 19 Mayıs Stadı'nda bu akşam Akhisar Belediyespor ile oynayacağı maçın kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

        "Eray İşcan, Cenk Gönen, Lionel Carole, Semih Kaya, Koray Günter, Martin Linnes, Tarık Çamdal, Jason Denayer, Bilal Kısa, Jem Paul Karacan, Yasin Öztekin, Jose Rodriguez, Batuhan Ergün, Doğuş Can İncedere, Emre Çolak, Umut Bulut, Volkan Pala, Kerem Çalışkan, Muhammet Yeşilyurt."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ