Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Eskişehirspor Eskişehirspor yönetiminden, Vali Tuna'ya ziyaret - Futbol Haberleri

        Tuna, kabulünde, siyah-kırmızılı kulübün yeni yönetime başarılar diledi.

        Eskişehirspor'un bugün büyük bir desteğe ihtiyacının olduğunu anlatan Tuna, şöyle konuştu:

        "Eskişehirspor bu kentin markası, Anadolu'nun gönlünde taht kurmuş bir takımdır. Bunun bilincinde olarak şehrin üzerine düşen sorumluluklar var. İldeki bu işte sorumlu olan herkesin katkısı önemlidir. Kimse buna duyarsız kalmasın. Milli Eğitim Bakanımız Nabi Avcı ve devlet büyüklerimizin himayeleriyle biz de Valilik olarak kulübümüzün yanından olacağız. En azından şu sıkıntılı dönemi atlatma noktasında gerekli desteklerin sağlanması için yardımcı olacağız."

        Tuna, siyah-kırmızılı takımın dün yaptığı Fenerbahçe maçını talihsiz olarak nitelendirerek, maçta yaşanan duygusal tepkilerin fazla olduğunu bildirdi.

        Eskişehirspor'un Fenerbahçe maçını unutarak gelecek maçlara yönelmesi gerektiğinin altını çizen Tuna, şunları söyledi:

        "Takımın dünkü maçı bizi umutlandırdı. İyi bir takımımız var. Çok daha iyi oluruz. Dengeli ve adaletli yönetimler sağlanmalıdır. Bundan sonra herkesin Eskişehirspor'a daha dikkatli olacağına inanıyorum. Türkiye'nin gözü önünde bazı yanlışlıkların yapılması hoş değil. Vicdanları kanatmamak lazım. Daha iyi yerlerde ligi tamamlamak istiyoruz. Zaman destek ve birlik olma vaktidir."

        HOŞCAN: "UMUTSUZ DEĞİLSİZ"

        Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan ise Eskişehirspor'un kentin ileri gelenlerinin desteği ve moraliyle iyi bir noktalara geleceğine inandığını vurguladı.

        Zor bir süreçten geçtiklerine değinen Hoşcan, "Sıkıntılıyız ancak Milli Eğitim Bakanımız Nabi Avcı, sizin ve şehrin dinamikleriyle bunların üstesinde geleceğiz. Zor günleri hep beraber aşacağız. Mutsuzuz ancak umutsuz değiliz" diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ