Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş Denis Boyko'yu açıkladı - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş'ın Ukrayna Ligi ekibi Dnipro'dan transfer ettiği Denys Boyko, öğle saatlerinde İstanbul'a geldi.

        Siyah-beyazlı takımın uzun süredir transfer etmek istediği Ukraynalı kaleci Denys Boyko, öğle saatlerinde İstanbul'a geldi. Antalya Belek'te kamp yapan Dnipro kafilesiyle dün vedalaşan Boyko'nun yarın sabah sağlık kontrollerinden geçeceği bildirildi.

        HAVAALANINDA İZDİHAM

        27 yaşındaki Ukraynalı kaleciyi Atatürk Havalima'nında 100'e yakın siyah-beyazlı taraftar karşılarken, ufak çaplı izdihamda yaşandı.

        Beşiktaş'ın yeni transferi Denys Boyko'nun Beşiktaşlı yöneticilerle görüşeceği ifade edilirken, buradan daha sonra Ukraynalı kalecinin konaklaması için ayarlanan otele geçilecek.

        BORSAYA BİLDİRİLMİŞTİ

        Beşiktaş, Denis Boyko'nun transferi ile ilgili olarak kulübü Dnipro ile görüşmelere başlandığını resmen açıkladı...Siyah-beyazlıların, 28 yaşındaki Ukraynalı kaleci Denys Boyko ile 3.5 yıllık sözleşme imzalası bekleniyor.

        Ukrayna Ligi ekiplerinden Dnipro'yla geride kalan sezon UEFA Avrupa Ligi'nde final oynayan Boyko, takımının en dikkat çeken isimlerinin başında gelmişti.Denys Boyko, UEFA tarafından 2015'te Manuel Neuer, Joe Hart, Gianluigi Buffon ile birlikte "Yılın en iyi 11"ine aday gösterilmişti.

        İŞTE TRANSFERİN DETAYLARI

        Dnipro forması giyen Denys Boyko için uzun süredir çalışmalarını sürdüren Kartal’ın kurmayları, baştan beri uzlaşmaz bir tavır sergileyen Ukrayna ekibini sonunda ikna etmeyi başardı. Dnipro’ya ilk olarak stoper Douglas ve kaleci Boyko için ‘paket teklif’ sunan Beşiktaş, ikilinin gelmek istemesine rağmen kulübün bonservis konusunda yüksekten uçmasına takılmıştı. İki oyuncu Beşiktaşlı olmak için 800 bin Euro’yu bulan alacaklarından vazgeçse de beklenen kavuşma bir türlü gerçekleşmemişti.

        800 BİN EURO KAZANACAK

        Bunun üzerine taktik değiştiren Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Dnipro’nun karşısına farklı bir teklifle çıktı. Brezilyalı savunmacı Douglas konusunu askıya alan Orman, sadece kaleci Boyko için 3.1 milyon Euro’luk bir teklif sundu. Ukrayna ekibi, dün akşam saatlerinde Beşiktaş’ın bu teklifine olumlu yanıt verdi.

        3,5 YILLIK SÖZLEŞME

        Beşiktaş ile çok önceden anlaşma sağlayan ‘King Kong’ lakaplı 27 yaşındaki eldiven bugün Dnipro’nun Antalya’daki kampından ayrılarak 12.40’ta İstanbul’a geldi. Boyko,sağlık kontrollerinden geçip takıma katılacak. 3.5 yıllık sözleşme imzalanacak olan Boyko’nun senelik 800 bin Euro kazanacağı öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ