Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'nin tek eksiği seri bir "10 numara" - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe'nin 2 eksiği kaldı gibi görünüyor. Birincisi 10 numara" pozisyonuna bir oyuncu, ikincisi Kjaer'e iyi bir partner.

        Diego'nun sakatlığının devam etmesi nedeniyle arayışlara giren Pereira, bir maçta (Giresun kupa maçı) Ozan Tufan'ı ön liberoda oynatırken, hemen ardından ikinci maçta (Eskişehir maçı) 10 numarada denedi. Ozan bu bölgede eksik kaldı.

        Ligin başlarında Meireles'i de deneyen Pereira, Diego varken zorunlu olarak Brezilyalı'yı oynatıyor ancak çok fazla bir randıman alamıyor. Portekizli hoca, Diego da sakatken 10 numara eksiği nedeniyle Josef , M.Topal ve ilk 11'e girdikçe Ozan'dan top yapmalarını, ileri çıkmalarını ve arayış içinde olmalarını istiyor.

        KANAT OYUNCULARINDAN BİLE OYUN KURMALARINI İSTİYOR

        Öyle ki, Pereira kanat oyuncularından bile oyun kurmalarını istiyor. Nani ve Markovic sık sık topa yaklaşarak, sağ iç ve sol iç kulvardan top çıkarmak için çaba sarfediyor. İleride topla buluşmaları ve rakip kalede tehlikeli olmaları beklenen Markovic ve Nani, orta alanın top çıkarmasına yardım edince hücuma her zaman katkı sağlayamıyor.

        MEVUT KADRODA 10 NUMARAYI EN İYİ NANİ YAPAR

        Bir yandan da Alper'in de iyileşmesini bekleyen Pereira, bazı maçlarda 10 numara pozisyonunu Nani'ye teslim etmeye hazırlanıyor. Hızlı, oyun zekası yüksek Nani'yi, serbest adam ve 10 numara pozisyonunda oynatarak tecrübesini takımın lehine kullanması için hazırlamak isteyen Pereira, sol ön tarafı ise iyileşen Alper'e veya tamamen hazır olursa Volkan Şen'e teslim edecek.

        Bu durumda Fenerbahçe'nin ön tarafı şu kurgudan oluşacak:

        Mehmet Topal, Josef

        Markovic, Nani, Alper (Volkan şen)

        van Persie (Fernandao)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ