Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Trabzonspor Nazilli Belediyespor maçı saat kaçta, hangi kanalda başlayacak? - Futbol Haberleri

        12 puanla F Grubunda liderlik koltuğunda oturan Trabzonspor, grubunda 1 puanla son sırada yer alan Nazilli Belediyespor'u konuk edecek. F Grubu’nda oynadığı 4 karşılaşmadan da galibiyetle ayrılan ve bir üst tura yükselmeyi garantileyen Trabzonspor, bugün Nazilli Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

        NAZİLLİ'YE GENÇ 11

        Ziraat Türkiye Kupası’nda bugün 18.00’de Nazilli Belediyespor ile karşılaşacak olan Trabzonspor’da Sadi Tekelioğlu gençlerden kurulu bir 11’i tercih edecek. Kaleci Onur’un yerine Esteban, Mustafa Yumlu’nun yerine Mehmet Kuroğlu ve Mehmet Ekici’nin yerine de Yusuf Yazıcı’ya görev verileceği öğrenildi.

        TRABZONSPOR-NAZİLLİ BELEDİYESPOR MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

        Ziraat Türkiye Kupası 5. haftasında Trabzonspor Nazilli Belediyespor'u evinde konuk edecek. 20 Ocak Çarşamba(bugün) saat 18.00'de oynanacak maçı Hüseyin Avni Aker Stadı'nda saat 18.00'de başlayacak karşılaşmayı hakem Erkan Engin yönetecek. Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanacak mücadele Aspor ekranlarından naklen yayınlanacak.

        CAVANDA GERİLİMİ

        Trabzonspor’da Cavanda krizi büyüyor. Adana ile oynanan kupa maçında ‘Sakatım’ diyerek farklı bir doktordan rapor alan Belçikalı’ya teknik direktör Sadi Tekelioğlu’nun talebi doğrultusunda kulüp doktorlarınca ikinci bir kontrol yapılmıştı. Bu kontrolde oyuncunun bir sorununun olmadığının belirtilmesi üzerine Cavanda, Adana’ya götürülmeyerek Trabzon’da bırakılmıştı. Oyuncunun Bursa maçındaki kötü futboluyla ilgili iddialar da gelmeye başladı. Belçikalı’nın kendisine inanılmaması nedeniyle tavır yaptığı ve Bursa maçına kendisini veremediği belirtildi.

        TRABZONSPOR, GENÇ YILDIZ IÇIN BASTIRIYOR: MUHAMMET BiTECEK

        Trabzonspor’da devre arası transferinde forvet mevkiine yapılacak takviye için gündemin ilk sırasında yer alan Gaziantepsporlu Muhammet Demir’in transfer görüşmeleri hakkında futbol koordinatörü Yılmaz Büyükaydın açıklamalarda bulundu. Muhammet Demir’in kiralanması gibi bir durumun söz konusu olmadığını dile getiren Büyükaydın, “Transfer görüşmelerimiz olumlu şekilde sürüyor” dedi. Başka kulüplerin de oyuncuya talip olduğunu belirten Büyükaydın, “Devre arası transfer yapmak zorlu bir süreç. Muhammet konusunda görüşmelerimiz devam edecek. Kendimize göre en uygun şartların oluşması için çaba gösteriyor ve transferi olumlu anlamda bitirmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ