Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Türkiye Kupası Karabükspor Beşiktaş maçı hangi kanalda saat kaçta? Ersan Gülüm'e sürpriz teklif! - Futbol Haberleri

        HTSPOR

        Mersin maçının ertelenmesinden sonra “Karabük’e A2 takımıyla gideceğim” diyen Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş dediğini yaptı. Siyah-Beyazlılar çoğunluğu altyapı oyuncularından oluşan 15 kişilik bir kadroyla kar yağışı altında kara yolunu kullanarak Karabük’e gitti. Kadroda A takımdan sadece Tolga, Günay, Tosic, Cenk, Necip, Serdar ve Kerim Frei yer aldı.

        KARABÜKSPOR BEŞİKTAŞ MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA OYNANACAK?

        Ziraat Türkiye Kupası karşılaşması kapsamında oynanacak Karabükspor Beşiktaş maçı 20 Ocak Çarşamba günü, saat 19:45'de A Haber kanalından canlı izlenebilecek. Karşılaşmayı orta hakem Özkan Çeliker yönetirken, yardımcılıklarını Ömer Tevfik Özkoç ve Mithat Levent üstlenecek.

        TOSİC: ŞAMPİYON OLALIM

        Kartal’ın tecrübeli ismi Dusko Tosic, 31 yaşına bastı. 19 Ocak 1985’te dünyaya gelen Sırp oyuncunun doğum günü dünkü antrenman öncesi kesilen pasta ile kutlandı. Teknik direktör Şenol Güneş ve arkadaşlarına pasta yediren Tosic, “Sizlerle olduğum için çok mutluyum, umarım sezon sonunda şampiyon oluruz” ifadelerini kullandı.

        GİTME BE GÜLÜM!

        Shanghai Shenhua ile Beşiktaş arasında Ersan Gülüm temasları sürerken teknik direktör Şenol Güneş’ten yönetime uyarı geldi. Güneş, başkan Fikret Orman ile yaptığı görüşmede Ersan’ın takımın direkt stoperi olduğunun altını çizerken, “Zaten bir stoper arayışımız var. Eğer Ersan da giderse takımın direkt stoperini, aynı zamanda Rhodolfo ile uyumunu da yitirmiş olacağız. Transfer sizin karar vereceğiniz bir konu. Ancak Ersan’ın kalması iyi olur” diye konuştu.

        Orman’ın da “Hocam çok üst düzey bir teklif olmadığı sürece biz de Ersan’ı satmak istemiyoruz” cevabını verdiği belirtildi. Peki olayın mali tablosu ne durumda? Çin ekibinin Ersan için mevcut teklifi 4.5 milyon Euro civarında. Beşiktaş ise 6 milyon Euro’nun altında bir rakama milli yıldıza vize verme niyetinde değil. Öte yandan yıllık 3 milyon Euro teklif edilen Ersan ise ayrılmaya sıcak bakıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ