Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig EMS Yapı Sivasspor David Texeira: Sivasspor için elimden geleni yapacağım - EMS Yapı Sivasspor Haberleri

        Spor Toto Süper Lig'in 19'uncu haftasında sahasında Eskişehirspor'u konuk edecek olan Medicana Sivasspor karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor.

        Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirilen ve yaklaşık 2 saat süren idmanda futbolcular ısınma hareketleri, düz koşu ve yarı sahada çift kale maç yaptı. Antrenmana sakatlıkları bulunan Aaatıf Chahechoue, Erkan Kaş, Mehdi Taouil, Etzaz Hussain ve Burhan Eşer katılmazken, hafif sakatlıkları bulunan Yiğit İncedemir ve Ziya Erdal takımdan ayrı düz koşu yaparak salonda çalıştı. Çift kale maçta ayağına darbe alan Yekta Kurtuluş antrenmanı yarıda bıraktı.

        Antrenman sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan kırmızı-beyazlı ekibin Dallas'tan transferi Uruguaylı forvet David Texeira ilk maçı olan Galatasaray karşılaşmasında kendi adına gol atmanın güzel olduğunu ifade ederek, "Takım olarak üzgünüz. Çünkü deplasmanda üç puanı almayı gerçekleştirebileceğimiz bir karşılaşmaydı ama maalesef olmadı" dedi.

        Eskişehirspor maçının zor geçeceğini belirten Uruguaylı forvet, "Zorlu bir karşılaşma olacak ama biz tamamen galibiyet için sahada olacağız. Hem takımımızın puan sıralamasında daha iyi yerlere gelebilmesi için hem de takımızın tekrardan bir özgüvene kavuşması için çok önemli bir karşılaşma olacak bizim için" diye konuştu.

        "EN İYİ PERFORMANSI SERGİLEMEYE ÇALIŞACAĞIM"

        Sivasspor'daki hedeflerinden de bahseden Texeira, "Maçlardan en iyi performansımı sergilemeye çalışacağım. Takımıma galibiyet açısından elimden gelen fazlasını katmaya çalışacağım ve Sivasspor'u hak ettiği yerlerde ligi tamamlaması için elimden geleni yapacağım" ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ