Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Bursaspor Hamza Hamzaoğlu: "Olumlu şeyler yaptık" - Futbol Haberleri

        Hamzaoğlu, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, grup liderliğini garantiledikleri için bu akşamki karşılaşmada hem az oynayan futbolculara hem de 21 yaş altı takımındaki oyunculara şans vermeyi düşündüğünü kaydetti.

        Maçta şans verdiği genç oyuncuların performansından memnun olduğunu belirten Hamza Hamzaoğlu, "Hem skor hem de sahadaki performans açısından olumlu şeyler yaptık. Genç oyuncularımı tebrik ediyorum. Bu çerçevede onları yetiştiren altyapı hocalarımıza da teşekkür ediyorum. Bundan sonraki maçlarda da bu genç kardeşlerimize yenilerini ekleyip, altyapıdaki potansiyeli yavaş yavaş harekete geçirmek istiyorum" diye konuştu.

        TEPECİKSPOR CEPHESİ

        Büyükçekmece Tepecikspor Yardımcı Antrenörü Şerif Hasanoğlu ise 4-2'lik yenilgiye karşın oyuncularının mücadelesinden memnun kaldığını bildirdi.Maçın çok çekişmeli geçtiğini vurgulayan Hasanoğlu, "Lig ve kupa nedeniyle iki günde bir maç oynuyoruz. Kadro yetersizliği nedeniyle zorlanıyoruz. İyi bir takıma karşı maç kaybettik. Bursaspor'u tebrik ediyorum" diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ