Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Şenol Güneş: "Kötü maç, kötü sonuç" - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, maç sonunda düzenlenen basın toplantısında kazanmak için sahaya çıktıklarını, ancak oynadıkları oyunun, kazanmak için hiçbir şey yapmadıklarını gösteren bir oyun olduğunu söyledi. Güneş, şöyle konuştu:

        "Dolayısıyla kötü bir maç, kötü bir sonuç bizim için. Rakip daha istekli, daha arzulu ve daha agresifti. Kazanmak için her şeyi yaptı, hak ettiği bir galibiyet aldı. Onları tebrik ediyorum. Biz de kupada şansımızı son maçta oynayarak artı pozisyona getireceğiz. Şu anda grupta 3 takımın da iddiası var. Tabii biz daha iyi durumdayız. 3 takımın da şansı son maça kaldı. Bugünkü oyun tabii kötü bir oyun. Sahada oynayan oyuncularımızın keyifsiz oynaması görüntüsü vardı. Sevimsiz oyunun tek iyi tarafı rakip için oldu. Onları tebrik ediyorum." Şenol Güneş, maçı değerlendirdikten sonra soru almayacağını söyleyerek toplantıyı bitirdi.

        KARABÜKSPOR CEPHESİ

        Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz ise, "Bizim adımıza prestij müsabakasıydı, bir iddiamız yoktu. Her iki takım da lige göre değişik kadrolarla sahaya çıktı haklı olarak. Hem biz hem de Beşiktaş maç eksiği olan oyuncuları sahaya sürdük. Güzel bir mücadele oldu. Kazandığımız için mutluyuz ama bizim için hafta sonu oynayacağımız lig maçı daha önemli" diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ