Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İspanya Arda Turan yine manşetlerde - Futbol Haberleri
        1

        Barcelona, İspanya Kral Kupası çeyrek final ilk ayağında konuk olduğu Athletic Bilbao'yu Munir El Haddadi ve Neymar'ın golleriyle 2-1 yendi.

        2

        Camp Nou'da oynanacak rövanş öncesi yarı finale göz kırpan Katalan ekibinde Arda Turan, 66 dakika oynadı. Milli Takımımız'ın kaptanı, fantastik çalımları ve pasları ile hayranlık uyandırdı...

        3

        Özellikle, üç rakibini oyundan düşürdüğü ve asistin pasını verdiği fantastik an sonrası İspanyol basını lakabı yapıştırdı: Sihirbaz Arda.

        4

        El Mundo Deportivo, "Arda Turan bir jeneratör" benzetmesini yaparak, "Maça damga vuran hareket ondan geldi. Rakip takımın labirente benzeyen baskısından çıkarak Ivan Rakitic'e verdiği derin pasın ardından Barcelona 1-0 öne geçti" ifadelerini kullandı.

        5

        Marca gazetesi de milli futbolcuya, "Harika, gösterişli, muhteşem. Türk futbolcunun çok yüksek kalitesi var. Onu takımdan çıkarmak hemen hemen imkansız. Takımın performansını ikiye katlıyor. Sezonun geri kalanında takımın hayati bir organı olmaya aday" değerlendirmesini yaptı.

        6

        Sport gazetesi ise "Arda Turan, San Mames Stadı'nın ışığında parıldadı" başlığı altında "Sakatlığı bulunan Lionel Messi'nin yerine San Mames'te maça çıktı. Takım oyunu ve kişisel becerisini öne çıkardığı büyük bir ilk yarı oynadı. Arda, Barça'nın kendisini transfer etmekte ne kadar haklı olduğunu bir kez daha kanıtladı. İlk golde sihirbazlığını gösterdi" yorumunda bulundu.