Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Aras Özbiliz İstanbul'a geldi - Beşiktaş Haberleri

        Siyah-beyazlı yönetim Ukraynalı file bekçisi Denys Boyko ve İspanya'nın Getafe takımında oynayan stoper Alexis Delgado'nun ardından anlaşmaya vardığını duyurduğu Spartak Moskova'da forma giyen kanat oyuncusu Aras Özbiliz'i de İstanbul'a getirdi.

        Genç futbolcuyu Atatürk Havaalanı'nda karşılayan basın mensuplarına Türkçe olarak, "Merhaba Beşiktaş, Kara Kartallar'a geldim. Merhaba Beşiktaş, ben geldim." diyen Özbiliz, hayranlarıyla da fotoğraf çektirdi.

        Bu arada, transfer görüşmelerinde sona gelen siyah beyazlıların, 25 yaşındaki futbolcuyla her konuda anlaştığı belirtilirken, ayrıntıları konuşmak ve sağlık kontrollerinden geçirmek üzere Aras Özbiliz'i İstanbul'a getirdiği belirtildi.

        Beşiktaş'ın, Rusya'da Spartak Moskova forması giyen Aras Özbiliz ile 4.5 yıllık sözleşme imzalayacağı belirtiliyor. İstanbul doğumlu olan futbolcu Aras Özbiliz, Hollanda vatandaşı ve aynı zamanda Ermenistan Milli Takımı'nda da forma giyiyor. Daha önce Ajax'da oynayan Aras Özbiliz'in hücumun her iki kanadında, forvet arkası ve forvet pozisyonunda da görev yapabilme özelliği olduğu belirtiliyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ