Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Fikret Orman'dan transfer açıklaması! - Beşiktaş Haberleri

        Dün Vodafone Arena'da boyacı ustası Şahin Aydın'ın ve bugün de Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un vefatlarından duyduğu üzüntüyü dile getiren Başkan Fikret Orman, "Hakikaten talihsiz günler geçiriyoruz. Dün stadyumda işçi kardeşimiz bugün sevgili Mustafa Koç'u kaybettik. Allah ailesine, çocuklarına, değerli büyüğümüz Rahmi Bey'e, herkese sabır versin. Türk milletinin başı sağolsun" dedi.

        "TRANSFERLERİ TEK BAŞIMA YÖNETMİYORUM"

        Orman, transfer çalışmalarıyla ilgili olarak şöyle konuştu:

        "Adım adım planladığımız şekilde devam edeceğiz. Biz bir ekibiz. Organizasyonu hep beraber sağlıyoruz. Transferleri tek başıma yönetmiyorum. Yönetim kurulundaki takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İkinci Başkanımız Ahmet Nur Çebi bey, Dış İlişkilerde Erdal Torunoğulları bey ve İletişimle ilgili Metin Albayrak beyler çok güzel bir çalışma ortamı oluşturdular.

        Uzun süre bize hizmet edecek bir oyuncu. Çok dürüst, çok karakterli bir çocuk. Beşiktaşımıza çok uygun bir oyuncu. Beşiktaşımıza gelmek istediğini hissettik. İnşallah taraftarlarımızı, hepimizi yeni stadımızda şampiyonluklarla mutlu eder."

        "ERSAN GÜLÜM'LE İLGİLİ BİR GELİŞME YOK"

        Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Ersan Adem Gülüm'ün de takımda kalacağını vurguladı. Orman, Ersan Adem Gülüm'ü Çin'e göndermeyeceklerini kaydederken, "İkinci yarıda Kerim'den bir şeyler bekliyorum. Olcay var, Quaresma var. Beşiktaş'ın oldukça geniş bir kadrosu var. Ersan ile ilgili bir gelişme yok. Fkrimizi söyledik. Beşiktaş'ın çok sevdiği bir oyuncu. Ersan'ın sözleşmesini biz yeniledik. Yenilemeyi yaparken Çin'e göndereceğiz diye yenilemedik" diye konuştu. "Transfer devam edecek mi?" şeklinde yöneltilen soruya da cevap veren başkan, "Belki basketbol takımına transfer yapacağız" ifadelerini kullandı.

        BOYKO: HER ŞEY MÜKEMMEL

        Kartal'ın yeni transferi Denys Boyko ise şunları söyledi:

        "Her şey mükemmel. Ben kendimi her şeyimle futbola veriyorum. Beşiktaş seyircisi de bana destek verdi. Ben futbolla yaşayan bir insanım. Böyle bir seyirciyle daha da iyi olacağıma eminim. Her şeyden önce başkanımıza minnettarlığımı belirtmek istiyorum. Beni izlediğini ve takip ettiğini biliyorum. Erdal Torunoğulları'na da teşekkür etmek istiyorum. Bir futbolcunun kariyerinde en önemli nokta uluslararası müsabakalara katılmaktır. Bundan sonra inanıyorum ki Beşiktaş ile oynayacağım uluslararası müsabakalarda da kendimi göstereceğim. Jose Sosa'yı tanıyorum. Birbirimizle karşı karşıya geldik. Onun için süper bir futbolcu diyebilirim. Andreas Beck'in Rusça konuştuğunu biliyorum. O bana Türkiye'yi tanıtmak ve buraya daha kolay alışmak konusunda yardımcı olacaktır. Burada uzun yıllar yaşayacağımı umut ediyorum. Türkçe'yi anlamak ve konuşmak istiyorum."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ