Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe Mustafa Koç'a koştu! - Fenerbahçe Haberleri

        HABERTÜRK SPOR

        Mustafa Koç’un vefatı iş dünyasının yanı sıra Fenerbahçe’de de büyük üzüntü yarattı... Sarı-Lacivertli kulübün 4894 numaralı kongre üyesi olan Koç için Amerikan Hastanesi’nden verilen acı haberin ardından Fenerbahçe Kulübü’nde de büyük bir üzüntü yaşandı.

        Özellikle 3 Temmuz döneminde Ali Koç ile birlikte kulübe büyük destek veren Mustafa Koç için yönetim kurulu tarafından hemen bir başsağlığı mesajı yayınlandı. Ardından da başta başkan Aziz Yıldırım olmak üzere genel sekreter ve basın sözcüsü Mahmut Uslu, asbaşkanlar Ali Yıldırım, İlhan Ekşioğlu, Murat Özaydınlı ve Önder Fırat ile yönetimdeki diğer isimler Amerikan Hastanesi’ne akın ederek Koç ailesine başsağlığı dileklerini ilettiler.

        BAŞSAĞLIĞI MESAJI YAYINLANDI

        Vefat haberinin alınmasından sonra yönetim kurulu resmi internet sitesinden şu mesajı yayınladı:

        “Eski asbaşkanlarımızdan Sayın Ali Koç’un ağabeyi, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı, kulübümüzün 4894 numaralı kongre üyesi Sayın Mustafa V. Koç’un bu sabah (dün) saatlerinde geçirdiği kalp krizi sonucu vefat ettiği haberini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Sayın Mustafa V. Koç’a Allah’tan rahmet, başta Koç Ailesi olmak üzere merhumun tüm yakınları ve sevenlerine başsağlığı dileriz.”

        MUSTAFA KOÇ İÇİN SPOR DÜNYASI YASTA

        Spora desteğiyle bilinen Mustafa Koç’un vefatı spor dünyasında büyük üzüntü yarattı. Başta Futbol Federasyonu olmak üzere üç büyük kulübün resmi sitesinden, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç’un vefatı için başsağlığı mesajı yayınlandı. Diğer federasyonlardan da başsağlığı mesajları geldi. Barcelona Başkanı Josep Maria Bartomeu, resmi Twitter hesabından 3 dilde taziye mesajını paylaşıp “Beko ile anlaşmamızın mimarı Mustafa Koç’u kaybettiğimiz için üzgünüz. Huzur içinde yatsın” ifadelerini kullandı. Telekom Bakü-Fenerbahçe Grundig maçına Sarı-Lacivertli voleybolcular siyah bantla çıktı.

        VEFA KÜÇÜK

        “Fenerbahçe camiası ve Türkiye’nin önemli iş adamlarından birini kaybettik. Fenerbahçe’ye çok katkısı olan Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı’na Allah’tan rahmet diliyorum. 3 Temmuz olaylarında Ali Koç ile birlikte Koç Holding olarak arkamızda durmuşlardır.”

        MAHMUT USLU

        “Rahmetli benim çok iyi bir dostumdu, hiçbir iş ilişkim olmadığı halde 30 yıllık dostumdu. Mustafa çok iyi bir insandı, hakikaten çok büyük bir insandı. İnanılmaz şekilde yardımsever, inanılmaz şekilde dost bir insandı. Toprağı bol olsun. Ailesine tekrar başsağlığı diliyorum.”

        MURAT ÖZAYDINLI

        “Mustafa ile ilgili söylenecek öyle güzel şeyler var ki... Dünyanın sayılı en zengin ailelerinden olmasına rağmen tanıdığım en içten, en samimi insanlardan birisiydi. İyi bir Fenerbahçeli’ydi. Sosyal sorumlulukta inanılmaz şeyler yaptı. Türkiye ve dünyaya örnek olması gereken bir insandı. Çok büyük bir kayıp.”

        ÖNDER FIRAT

        “Olağanüstü, düzgün, beyefendi, mütevazı bir insanı camiamız ve ülkemiz adına kaybetmenin derin şoku ve üzüntüsü içindeyiz. Çok üzgünüm. Büyük bir arkadaşımı kaybettim. Ülkemizin, camiamızın başı sağ olsun... Allah yakınlarına sabır versin, mekanı cennet olsun.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ