Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Eskişehirspor Eskişehirspor'dan transfer açıklaması - Futbol Haberleri

        Atatürk Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında konuşan Arı, Sivasspor karşısında hayati bir maç oynayacaklarını ifade ederek, Eskişehirspor'a 2 futbolcu birden transfer edeceklerini dile getirdi.

        Ali Şaşal ve Onur Bayramoğlu'nun sakat oldukları için Medicana Sivasspor maçı kadrosunda yer almayacaklarını belirten Arı, "Takımımız bugün Sivas'a gidiyor. Sivas'dan da iyi bir sonuçla döneceğiz inşallah" dedi.

        "ŞUANA KADAR 7 OYUNCU İLE ANLAŞTIK"

        Transfer döneminde şuana kadar 7 futbolcu ile anlaştıklarını belirten Arı, "Takımımızdan 11 oyuncu ayrıldı. Bunların yerine oyuncu alabilmek ve daha etkili olabilmek adına yeni transferlerimiz şu anda takımımızla beraber. Son günlerde forvet transferi ile ilgili İbrahime Balde ile yaptığımız girişimler konusunda hiçbir sıkıntımız yok. Kulübü ile bir sıkıntı var. 6 ay sonra boşa çıkacak bir oyuncu için 2,5 milyon Avro istiyorlar. Bunu nereye kadar götürebiliriz bilmiyorum ama futbolcuda gelmekten yana. Bunun dışında bir forvet ve bir de defans oyuncu almak için görüşmelerimiz devam ediyor" açıklamasını yaptı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ