Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Günün transfer iddiaları (23 Ocak 2016) - Futbol Haberleri
        1

        Fenerbahçe'de sözleşmeleri sezon sonunda bitecek olan Gökhan Gönül, Caner Erkin ve Mehmet Topal'a 'başarıya endeksli' teklif yapılacağı ortaya çıktı. Buna göre Caner Erkin'e 3+1 yıllık, Mehmet Topal ve Gökhan Gönül'e ise 2+1'er yıllık sözleşme önerilecek. Sözleşmedeki opsiyon maddesiyle ilgili olarak Caner'in 3'üncü yılda en az 25 maç oynama, Gökhan Gönül ile Mehmet Topal'ın ise 20'şer maç oynama şartlarının yer alacağı belirtiliyor. (Fotomaç)

        2

        Bonservisi Sochaux’da bulunan Famara Diedhiou’yu isteyen Galatasaray, Senegalli futbolcunun kiralık olarak oynadığı Clermont’un bu transfere onay vermemesi nedeniyle sıkıntı yaşıyor. Fransa’da 1. Lig’e yükselmeye çalışan Clermont’ta 20 lig maçında 19 gol atan 1.92’lik futbolcu, sezon sonunda Sochaux’ya dönecek. (Fanatik)

        3

        Forvet takviyesi yapacak olan sarı-lacivertli yöneticiler, Al Ain'den ayrılan kiralık oyuncuları Emenike'yi tekrar takıma çağırıp bu işi sıfır maliyetle halletmek istiyor. Şu an İngiltere'de tatilde olan Nijeryalı oyuncunun hemen geri dönmek için can attığı ve sarılacivertli kulüpten haber beklediği de gelen haberler arasında. (Fotomaç)

        4

        Arjantin’in Independiente kulübünde forma giyen Martin Benitez, uzun süredir Galatasaray’ın transfer gündemini meşgul ediyor. Sarı-Kırmızılılar, 21 yaşındaki 1.73’lük futbolcu için 5 milyon Euro’luk son teklifini yaptı ve beklemeye geçti. (Fanatik)

        5

        Galatasaray'ın hücum hattı için gündemine giren son ismin Bartosz Kapustka olduğu belirtildi. Sarı-kırmızılıların Polonyalı futbolcu için kulübü Cracovia'ya resmi teklifi sunduğu da kaydedildi. Kapustka bu sezon 18 maça çıktı, rakip ağları 2 kez sarsarken 9 da asist yaptı. (Fotomaç)

        6

        İspanyol medyası, FIFA'nın 2 dönem transfer yasağı koyacağı A. Madrid'in, Gökhan Töre için 15 milyon euro karşılığında anlaştığını, Töre'nin sezon sonuna kadar Beşiktaş'ta kiralık oynayacağını yazdı. (Fotomaç)

        7

        Emmanuel Emenike konusunda yaşanan gelişmeler, Fenerbahçe’nin forvet transferi çalışmalarının da seyrini değiştirecek. Nijeryalı golcünün West Ham’a transferi gerçekleşirse, yönetim buradan gelecek olan parayı Diego Rolan için kullanacak. (Fanatik)

        8

        Normal şartlarda kadrosuna güvenen ve forvete ilave yapmayı düşünmeyen Başkan Yıldırım, Fernandao'nun yaşayabileceği herhangi bir sakatlık sonrasında zor durumda kalacaklarını belirterek, scout ekibinin önerdiği forvet adayları arasında en uygun olanının kiralanmasını istedi. Bu isimler arasında adı en fazla öne çıkan isimse Stephan El Shaarawy oldu. (Fotospor)

        9

        Milan'dan Adriano'yu transfer etmek isteyen Çin ekibi Jiangsu'nun, Brezilyalı oyuncudan önce Gomez'e teklif yaptığı ortaya çıktı. Çinlilerin Gomez'e yılda 10 milyon euro'dan 3 yıllık teklif yaptıkları, ama Alman yıldızın Beşiktaş'ta kalmayı seçtiği iddia edildi. (Fotomaç)

        10

        Cimbom'un listesindeki son ismin Dnipro'da forma giyen Evgen Seleznev olduğu belirtildi. 30 yaşındaki golcü oyuncuyu ekonomik sıkıntılar nedeniyle elden çıkarmak isteyen Ukrayna temsilcisinin Galatasaray'ın teklifine sıcak baktığı öğrenildi. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan oyuncu için Aslan'ın 2 milyon euro bonservis bedelini gözden çıkardığı bildirildi. (Fotomaç)

        11

        Johan Elmander, Galatasaray'a Göteborg takımında forma giyen 1996 doğumlu vatandaşı Gustav Engvall'ı önerdi. Elmander genç yıldız adayı için bizzat eski çalışma arkadaşı Taffarel'i ararken, "Benim gibi çok golcü değil ama çok savaşan bir isim. Bir izleyin. Transferine yardımcı olurum" dediği bildirildi. (Fotospor)

        12

        İdari menajer Cenk Ergün, hem Milan'ı hem golcü futbolcuyu ikna etti. Üstelik Milan kiralama bedeli talep etmiyor Teknik direktör Mustafa Denizli onay verirse, Luiz Adriano sezon sonuna kadar G.Saray'da kiralık oynayacak. Brezilyalı yıldız sezon başında Fenerbahçe'nin de gündemine gelmişti. (Fotomaç)

        13

        Siyah-beyazlılarda rota iç transfere döndü. Güneş'in isteğiyle yönetim, öncelikle İspanya ve İngiltere'den teklifler gelen İsmail Köybaşı için 4+1 yıllık yeni bir sözleşme hazırladı. İsmail'le önümüzdeki hafta masaya oturulacağı belirtildi. (Fotomaç)

        14

        F.Bahçe'nin uzun süredir transfer listesinde olduğu iddia edilen Malcolm ile ilgili açıklama geldi. Brezilyalı oyuncunun menajeri Fernandao Garcia, Fox Sports'a "Şu an masada bir şey yok. Sadece bir süre önce bir teklif geldi. Fakat değerler düşüktü. Malcolm'un düşük rakamlara Avrupa'ya gitmesini istemiyorum" dedi. Corinthians'ta forma giyen 19 yaşındaki forvetin piyasa değeri 10 milyon euro civarında. (Fotomaç)

        15

        Galatasaray’da golcü rotası neredeyse her gün değişiyor. Dünyanın dört bir yanında girişimlerde bulunan Sarı-Kırmızılılar, üst üste olumsuz sonuçlanan girişimlerin ardından, listede ilk sıraya kadar yükselen Danimarkalı santrfor Cornelius’u gündemine aldı. Mustafa Denizli, bu transfere onay verirken, Sarı-Kırmızılılar’ın 2 milyon Euro civarında bir bonservis bedeliyle bu işi bitirmeye çalıştığı öğrenildi. (Fanatik)

        16

        Fransız medyası Fenerbahçe'nin Diego Rolan için Bordeaux'ya yeni teklifle gittiğini yazarken, Fransız kulübünün bonservis konusunda asla indirime yanaşmadığı belirtildi. Sarı-lacivertlilerin Uruguaylı golcü için 6-7 milyon euro'yu gözden çıkardığı ifade edilirken, Bordeaux'nun satışa 12 milyon euro'dan aşağı bir rakama onay vermeyeceği bildirildi. (Fotomaç)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ