Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe Lavezzi'yle görüştü - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe gelecek sezon için flaş transferler yapmaya hazırlanıyor... Banega ve Feghouli için çalışmalarını sürdüren ve önemli ilerlemeler sağlayan Sarı-Lacivertli yönetimin daha önce de gündeme gelen PSG'nin sağ kanat oyuncusu Lavezzi için yeni bir teklifte bulunduğu ortaya çıktı. Bu oyuncuyu daha önce devre arasında bitirmek isteyen yönetim bu planını sezon sonuna erteledi. Arjantinli futbolcunun sözleşmesinin Haziran ayında bitecek olması Fenerbahçe'nin elini güçlendirdi.

        MENAJERİYLE GÖRÜŞÜLDÜ

        Lavezzi'nin menajeriyle bir görüşme yapan Sportif Direktör Terraneo'nun, "Lavezzi bizim yeni sezonda kadromuzda düşündüğümüz bir isim. Fenerbahçe tarihi bir kadro kurmak istiyor. Bunun için önemli isimleri alacağız. Teknik Direktör Pereira ve yönetim Lavezzi'yi listenin en başına aldı. Sizinle anlaşmak istiyoruz" dediği öne sürüldü. Yıldız oyuncunun menajerinin, "Lavezzi'nin sezon sonunda sözleşmesinin bitecek olması alacak takım için bir avantaj olacak. çünkü bonservis bedeli ödemeyecek. Eğer şartlarda anlaşırsak Lavezzi Fenerbahçe'ye gelir. Yeter ki istediğimiz rakamı kabul edin" cevabını verdiği gelen bilgiler arasında.

        BONSERVİS BEDELİ YOK

        2012 yılında Napoli'den PSG'ye transfer olan Lavezzi 31 yaşında ve 1.73 boyunda. Arjantin Milli Takımı'nda da 37 kez forma giydi. 2014 Dünya Kupası'nda Almanya ile final oynayan Arjantin Milli Takımı'nda da yer alan isimlerden biriydi. Aziz Yıldırım'ın Lavezzi'yi kadroda görmeyi çok istemesi nedeniyle bu transferin bitmesine kesin gözüyle bakılıyor. Fenerbahçe'nin bonservis rakamı ödemeyeceği Arjantinli futbolcu için 5 milyon Euro'yu gözden çıkardığı öğrenildi.

        SEZON SONU SÖZLEŞMESİ BİTİYOR!

        PSG ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Lavezzi Haziran ayında serbest kalacak. Kulübüyle anlaşmak istemeyen Arjantinli futbolcunun gelecek olan teklifleri tek tek değerlendireceği gelen bilgiler arasında.

        (Takvim)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ