Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Hami Mandıralı: Kazanmak için elimizden geleni yapacağız - Trabzonspor Haberleri

        Geçen hafta deplasmanda Bursaspor'a 4-2 mağlup olduktan sonra teknik direktör Sadi Tekelioğlu ile yollarını ayırarak ikinci kez takımın başına Mandıralı'yı getiren bordo-mavililer, karşılaşmadan 3 puanla ayrılmanın hesabını yapıyor.

        Ligin ilk yarısında deplasmanda Beşiktaş'ı 2-1 yenen bordo-mavili takımda, sarı kart cezalısı Cavanda forma giyemeyecek, sakatlıkları bulunan Özer Hurmacı, Mustafa Yumlu ve Mbia'nın durumları ise maç saatinde belli olacak.

        Hüseyin Avni Aker Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı hakem Bülent Yıldırım yönetecek.

        MANDIRALI: KAZANMAK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

        Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, Beşiktaş maçında kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

        Mandıralı yaptığı açıklamada, ligde önlerindeki tüm puanlara talip olduklarını belirterek, "Beşiktaş maçıyla başlayacağız. İstanbul takımları ile yaptığımız maçlar her zaman farklı atmosferde oynanmıştır. Bu maçta aynı olacak ve kazanmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

        Mandıralı, zor hava koşullarına karşın taraftarlardan destek beklediklerini ifade ederek, "Tribünde bize destek olsunlar. Biz de futbolumuzla, alacağımız sonuçlarla taraftarlarımızı destekleyeceğiz. Onları yanımızda görmek istiyoruz" diye konuştu.

        YOĞUN KAR BEKLENİYOR

        Trabzon'da yarın beklenen yoğun kar yağışı nedeniyle bordo-mavili kulüp, önlemlerini aldı.

        Stat müdürü Hüseyin Emin, yağış halinde sahanın temizlenmesi ve maçın oynanabilmesi için gerekli önlemleri aldıklarını vurgulayarak, "İki kar küreme aracımız var. 40 personel çalışacak, bu sayıyı duruma göre artırabiliriz" ifadelerini kullandı.

        Statta branda ve alttan ısıtma sisteminin bulunmadığını, bu yatırımların Akyazı Stadı'na yapıldığını ifade eden Emin, "Biz yarın saat 08.00'den itibaren stadyumda hazır olacağız ve çalışmalara başlayacağız. Maçın oynanabilmesi için kulüp olarak seferberlik ilan ettik. Elimizden gelen tüm imkanlarla çalışacağız" diye konuştu.

        MUHAMMET DEMİR, SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ

        Trabzonspor'un prensipte anlaşmaya vararak Trabzon'a getirdiği Gaziantepspor'un forvet oyuncusu Muhammet Demir, sağlık kontrolünden geçti.

        Bordo-mavili kulübün Muhammet Demir ile basın huzurunda resmi sözleşme imzalaması bekleniyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ