Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'ın Teknik Direktörü Mustafa Denizli'den acı itiraf - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray'ın Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Osmanlıspor yenilgisi sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

        "Çok fazla değerlendirilecek tarafı yok. Kötü oynadık, çok kötü goller yedik, maçı kazanacak kayda değer girişimimiz olmadı. Çok pozisyon verdik, bunun mazereti yok. Koşullarımız zordu, şimdi daha da zorlaştı."

        '5 TRANSFER YAPACAKTIK AMA ARTIK YAPMAYACAĞIZ'

        Bundan 1 ay önce kendimize yeni bir yol haritası yapmıştık. Bizi ileriye taşıyacak, yaş ortalaması düşük, Galatasaray'da forma giyebilecek oyuncular alacaktık. 5 tane düşünüyorduk ama koşullar son anda değişti. Bu transferi muhtemel ki yapamayacağız. UEFA kararından sonra başkanla toplantı yaptık. Kulübümüz için sağlıklı karar vermeye çalıştık. Başkan ve yönetimimiz, koşullar böyle değilken son derece hevesliydi. Şimdi onlar için zorluk derecesi arttı. Şu anda zorlaştı, bunu açıkça ifade edebiliri. Donk ve Linnes ile bu dönemi kapatacağız gibi.

        'BURAK'IN GİTMESİNE İZİN VERMEM'

        Bana, Burak ile ilgili ulaşan bir şey yok. Öyle bir şeye sıcak bakmam, kısıtlı bir kadro var, bu konuda net bir şey söylemek mümkün değil ama benim fikrim bu.

        BASIN TOPLANTISI

        Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, bu akşam iyi bir oyun ortaya koyamadıklarını, hatası bol bir 90 dakika geçirdiklerini söyledi.

        Kolay goller yediklerini belirten Denizli, "Kazanmak için olağanüstü bir mücadele ortaya koyamadık. Koşullarımız yarışa başlarken zordu şu an itibarıyla daha da zorlaştı. Avrupa ve lig mücadelesi tablo itibarıyla zor bir konuma geldi. Biz bu yarışın dışında kalmayıp, büyük bir mücadele ortaya koymalıyız. Önümüzdeki maçlar itibarıyla, mecburen, yaptığımız değişikliklerle kadro sıkıntısı çekeceğiz. Dolasıyla zor koşullarımız, ilerleyen dönem için daha zor bir tablo sundu. Bu yenilgi ile yara almamak mümkün değil, en kısa zamanda bertaraf etmek zorundayız" diye konuştu.

        Denizli, şöyle devam etti:

        "Bununla ilgili bana ulaşan bir bilgi yok. Transferle ilgili net bir şey söylemek mümkün değil. İki tarafı da düşünmek zorundayız. Futbolcuları da kulübümü de düşünüyorum. Kadro bakımından sıkıntı çekmekteyim."

        Şampiyonluk yarışında ciddi bir puan farkı oluştuğunun hatırlatılması üzerine Denizli, "15 hafta ne gösterir bilemeyiz. Koşulları en iyi şekilde değerlendirerek ortaya koyacağız" ifadesini kullandı.

        Denizli, UEFA'dan, Finansal Fair Play konusunda nasıl bir ceza geleceğini bilmediğini de sözlerine ekledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ