Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da yıldız futbolcu Burak Yılmaz'dan flaş bir transfer açıklaması geldi - Galatasaray Haberleri
        1

        Osmanlıspor deplasmanından 3-2'lik mağlubiyetle ayrılan Galatasaray'da yıldız futbolcu Burak Yılmaz'dan flaş bir transfer açıklaması geldi.

        2

        Fanatik'in haberine göre, Ankara'daki müsabakanın ardından takım otobüsüne bindiği sırada basın mensuplarına demeç veren Sarı-Kırmızılı forvete, "West Ham United'a gidecek misin?" diye soruldu.

        3

        Milli forvet ise "Takımdan ayrılıp ayrılmayacağım 2-3 gün içinde belli olacak" ifadelerini kullandı.

        4

        Burak için Galatasaray'a, Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Slaven Bilic'in çalıştırdığı İngiliz ekibi West Ham'dan 7 milyon Euro'luk teklif geldiği iddia ediliyor.

        5

        'BURAK'IN GİTMESİNE İZİN VERMEM'
        Bana, Burak ile ilgili ulaşan bir şey yok. Öyle bir şeye sıcak bakmam, kısıtlı bir kadro var, bu konuda net bir şey söylemek mümkün değil ama benim fikrim bu.

        6

        SLAVEN BİLİC'TEN BURAK SÖZLERİ
        West Ham United Menajeri Slaven Bilic, Manchester City ile 2-2 berabere kaldıkları maçın ardından, Burak Yılmaz transferi ile ilgili flaş açıklamalarda bulundu.

        7

        Hırvat hoca, transferin 'söylenti'den ibaret olduğunu belirterek şaşırtırken; "Burak Yılmaz bildiğiniz gibi iyi bir oyuncu. Ancak şu anda durum söylentiden ibaret."

        8

        "Burak, Galatasaray için çok önemli bir oyuncu ve bizim de o pozisyonda oyuncularımız var."

        9

        "Şu anda biz, tüm forvetlerimizin birkaç hafta içinde sakatlıktan geri dönmesini bekliyoruz."

        10

        "Burak gibi oyuncuların ismi her zaman sadece West Ham ile değil, başka kulüplerle de anılır" sözlerini kullandı.

        11

        BURAK YILMAZ'DAN OLAY HAREKET
        İngiltere'nin West Ham united takımının bonservisi için 7 milyon Euro teklif ettiği Burak Yılmaz, Osmanlıspor maçında da golünü attı.

        12

        31. dakikada Sinan Gümüş'ün, rakiplerinden adeta söküp verdiği topla sağ çaprazda buluşan Burak, ceza alanı dışından mükemmel bir şut çıkarıp skoru 1-1'e getiren golü attı.

        13

        Burak Yılmaz, golün ardından Galatasaray taraftarlarının bulunduğu tribüne koşup el salladı.

        14

        Yıldız oyuncunun bu hareketi sosyal medyada hemen yankı buldu. Burak Yılmaz Twitter'da 'TT' olurken, birçok kişi, "West Ham United'a transfer işi ciddiye bindi, Burak Yılmaz Galatasaray taraftarına veda etti" yorumunu yaptı.

        15

        Öte yandan, Galatasaray formasıyla 65. lig golüne imza atan Burak Yılmaz, son 5 maçta, 5 gole katkıda bulundu. (4 gol, 1 asist)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ