Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Mario Gomez, Çinliler'in 10 milyon Euroluk teklifini reddetti - Beşiktaş Haberleri
        1

        HABERTÜRK SPOR

        Beşiktaş forması altında eski parlak günlerine geri dönen ve Süper Lig’in ilk yarısında 13 gol imza atan Mario Gomez, tüm dikkatleri de üzerine çekmeyi başardı.

        2

        Mario Gomez’in bu harika performansı, dünya futbolunun yeni ‘çılgınlığı’ Çin’in gözünden de kaçmadı.

        3

        Sportitalia sitesi muhabiri Alfredo Pedulla, bu sezon flaş transfer girişimleriyle dikkat çeken Çin Süper Ligi takımlarından Jiangsu Suning’in Alman yıldızı kadrosuna katmak için ön görüşmelerde bulunduğunu açıkladı.

        4

        Yıllık 10 milyon Euro gibi inanılmaz bir ücret teklif ettiğini söyleyen Pedulla, ancak Gomez’in “Hayır” demesi üzerine transfer girişiminin rafa kaldırıldığını iddia etti.

        5

        ETO’O’YU DA İSTEMİŞLER
        Premier Lig’de Chelsea forması da giyen Rumen futbolunun efsane sağ beki Dan Petrescu’nun çalıştırdığı Jiangsu, geçen yıl Çin Federasyon Kupası’nı kazanmasının ardından ‘rüya takım’ kurmak için atağa kalkmıştı.

        6

        Mario Gomez’in dışında Antalyaspor’un yıldızı Samuel Eto’o ile de görüşmüş, ancak Akdeniz ekibinin transfere izin vermemişti.

        7

        2014-15 sezonunda Çin Süper Ligi’nde 9. sırada tamamlayan Jiangsu, Gomez ve Eto’o hamlelerinden sonuç alamayınca Milan’ın yıldızı Luiz Adriano’ya yönelmiş, Brezilyalı yıldız Çin’e gitmiş ancak alacağı ücretin tamamına garanti isteyince transfer gerçekleşmemişti.

        8

        Jiangsu ismi son olarak Inter’den Freddy Guarin’e yıllık 7.5 milyon Euro teklif etmesiyle gündeme gelmişti.

        9

        ERSAN'A 3 YIL İÇİN 9 MİLYON EURO
        Çin, Beşiktaş’ın gündeminden düşmüyor. Başkan Fikret Orman’ın bırakmayacaklarını söylediği Ersan Gülüm’ün kafası, menajerine gelen 9 milyon Euroluk teklif yüzünden iyice karıştı.